Rak shvaca koliko  je VOLJEN,Vaga pravi FATALNU GRESKU,a ovaj znak SAZNAJE VAZNE VIJESTI!

Rak shvaca koliko je VOLJEN,Vaga pravi FATALNU GRESKU,a ovaj znak SAZNAJE VAZNE VIJESTI!

2. veljače 2024. 0 By Maja

U narednom periodu mnogo toga se desava u zivotima ova tri zodijaka. Promjene na polju ljubavi ocekuju raka jer ce shvatiti koliko znaci svom partneru, vaga ce uskoro napraviti veliku gresku, a jarac ce saznati nesto jako bitno.

RAK

U zadnje vrijeme imate osjecaj da voljena osoba nije iskrena prema vama. Previse desavanja je iza vas koja su vas navela na razmisljanje da vas partner nema vise ista osjecanja prema vama. Jako vam je bitno da u vasoj vezi vlada povjerenje, ali vi kao da ste poceli da gubite to povjerenje. U vasoj vezi desavalo se je mnogo toga ali do sada ste uvijek bilo na strani svog partnera. Zadnji period vas muce velike sumnje ali u narednom periodu cete i sami primjetiti koliko grijesite.

Vas partner vas mnogo voli i sve bi ucinio za vasu srecu.

Okolnosti koje su se desavale u zivotu vaseg partnera su utjecale na vasu vezu, ali u tim trenucima ste vi trebali da upitate sta muci voljenu osobu. Nemate osjecaj krivice jer vi mislite da ste u pravu sa vasim sumnjama, ali kao sto smo vec naveli to ce uskoro da se promjeni.

Vas parnter pravi jedan potez koji ce vam dokazazti koliko ste voljeni. Pred vama su desavanja koja vam samo veliku srecu donose jer vas partner ce da vam ispuni jednu zivotnu zelju. Pred vama su desavanja koja ce vam dokazati koliko ste iskreno voljeni.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2