OVO SU ZNACI koje ce SUDBINA NAGRADITI u FEBRUARU: Oni ostvaruju najvece snove!

OVO SU ZNACI koje ce SUDBINA NAGRADITI u FEBRUARU: Oni ostvaruju najvece snove!

3. veljače 2024. 0 By Lala

VAGA:

Vreme je da se ostvari vas najveci san, a to je nova ljubav.Znate vec ko vam je u srcu i vreme je za vase korake. Do sada ste bili udaljeni kilometrima ali sada ste bliski srcima. I to ce biti najveca nagrada sudbine, u ovom msecu.

 

 SKORPIJA:

Ljubav ce vas poneti kao plima, i necete se moci otrgnuti.Bice to kao da se desava ljubav na oprvi pogled. Od vas se ocekuje da  ne postavljate uslove, niti suvisna pitanja. Vreme je da se opredeli vase srce.

 

STRELAC:

Vas osecaj vas vodi ka   jednoj osobi i zelite joj pokazati  da je volite.Vasa sreca zavisi od  njegoveljubavi i vreme je da se snadjete. Neka se vas osecaj ucvrsti u ljubavi koja ce lepo razvijati. i bice bas kako se niste nadali.

 

JARAC:

Idete osecajem  koji vas vodi ka  jednoj osobi sto vam je zapala za oko. Ona vas je opcinila  i sve vase misli pripadaju njoj. Sada ste od onih koji se raduju sto su dovoljni lepi da podlegnu   osecanjima.

n

VODOLIJA:

Ako vas do sada nista nije posebno radovalo, sada  ce vas radovati.Na vama je da se radujete kao nikada do sada.  Imacete valjan razlog da se radujete svemu sto prethodi.Slede vam lepe stvari, i radujte se.

 

 RIBE:

Vreme je da se okrenete ka lepsim stranama zivota. Mada zima jos traje, u vas ce zivot uskoro da udje toplina. Kao da ce vam sve da vam procveta, tako ce uci radost u vas zivot. Donece vam je jedne tople oci koje ce vam grejati srce u februarskim danima.

Stranice: 1 2