Rak tuzan, Bik se kaje, Vodolija dobija novac… Samo jednom  stize  sreca!

Rak tuzan, Bik se kaje, Vodolija dobija novac… Samo jednom stize sreca!

3. veljače 2024. 0 By Lala

VAGA

Nesto  vas ceka  a da niste spremni da se suocite. Otprilike biste trebali da znate  sta je to i sta ce vas zadesiti nespremne. Morali biste partneru da ne zamerate sto  zeli jedan novi korak.Od vas se ceka da pokazete  zrelost u donosenju odluka.

 

SKORPIJA

Bicete jedan jedini znak kojem se smesi sreca ovog meseca. Vreme je da konacno i vi osetite sta je to prava ljubav i sta vas ceka. Zaljubicete se a da niste ni svesni kojom brzinom i kojom magijom.Sa magijom stize sreca u jednome liku.

 

STRELAC

Ne znate sta je ono sto vas ceka i sta  biste  iskreno pozeleli.Najverovatnije da je to  jedna osoba , ali bezite od svojih osecanja. Od vas se ceka da pokazete  ono sto osecate u srcu i konacno ostvarite svoje zelje.

 

JARAC

Ne znate kako da savladate  bes koji osecate prema jednom biku. Imacete mesec dana da savladate to lose osecanje koje vas nosi.  Razmislite kako bi vam bilo da prema vama neko kali bes. I zato se stisajte, i probajte razgovarati.

 

VODOLIJA

Vreme je da dobijete dugo ocekivani novac.Vreme je za neke odredjene nagrade, makar ta nagrada nekome bila i zahvalnost. Jedna davno zaboravljena usluga, vratice vam se nazad i vreme je da se osecate i pocastvovano.

 

RIBE

Imate nameru da se priblizite jednom jarcu i ucinicete to. Sve sto ce se desavati dalje, zavisice samo od  vas. Ako osecate nesto lepo i nesto vredno pomena, pokazite. Nikada ne znate kada ce vas pocastiti sreca.

Stranice: 1 2