Do kraja godine ovi ce znaci postati roditelji!

Do kraja godine ovi ce znaci postati roditelji!

6. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN

Vec ste se nekako snasli sto se tice bar zelje na emotivnom planu.Vreme je da budete  uz svoje zelje i da ih sledite. Za sad ste jasni i nikako ne odustajete, ali nece bas sve ici kako mislite. Ipak necete odustajati od onog sto ste zacrtali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

I ne pomisljate  da sledite svoje ciljeve i svoje zelje. Stalno se kopeljate od pomisli na jedno te isto. Vreme je da budete  mnogo odlucniji nego sto ste bili do sada.Na putu zelja ne smete ocekivati da se ispune, nego uciniti bas sve da se i ostvare.

 

BLIZANCI

Kao da ste se predali beznadju cekajuci da se desi nesto posebno.Imate parnera kojeg volite i koji vas voli, i vasa je ljubav lepa. Od vas se ceka da budete istrajni, jer vas iznenada cekaju prelepe vesti. Postacete roditelj, i to ce da bude vrhunac vase zeljene srece.

 

RAK

Niste svesni da morate da se okrenete napred i ne zastajete. Srce vas vuce i vreme  je da cujete i drugu stranu. Dok mastate o fatalnoj  i pravoj ljubavi, onace vam se desiti. Bice to jedna lepa ljubavna prica puna snage i obecanja.

 

LAV

Cekali ste na oprostaj jedne osobe i jos uvek  joj se nadate. Vreme je dase pomirite da vas je ona izbrisala iz svoga zivota. Kod nje ste jako pogresili i vreme je da  da to i priznate. Jednom ste prokockali  sansu  i vise  vam se nece pruziti.

 

DEVICA

Vec ste se sredili i ne znate  sta cete i kuda. Vasi naredni ciljevi su vam nepoznati jer i ne mislite o njima. Dugo ste pokusavali da resite nesto sa partnerom, ali niste resili nista.Kad zelite da rascistite neke stvari, on se uvek izvuce.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2