MALE ZENSKE CARI: CIPELE koje ti se NAJVISE SVIDJAJU otkrivaju kako DELUJES NA MUSKARCE!

MALE ZENSKE CARI: CIPELE koje ti se NAJVISE SVIDJAJU otkrivaju kako DELUJES NA MUSKARCE!

6. veljače 2024. 0 By Lala

CIPELE BROJ JEDAN:

TI si prava vatrena dama.Zena koja   izabere ovakav tip obuce je sasvim sigurno neko ko je svestan svojih cari i neko ko itekako zna i ume da zavede jednog  muskarca.Ti si jedna od onih zena koje nemaju problem sa tim da ucine prvi korak ali isto tako  mnogo uzivas u tome kada si ti ta koju zavode i oko koje se,uslovno receno,muskarci lome.

Jedno  je sigurno,a to je da umes da se snadjes  i da bas svaki muskarac koji ti se svidja moze biti tvoj.Jednostavno si zena koja ne odustaje i koja se bori do kraja za ono sto zeli.

Zato su tvoji poljupci vatreni i puni strasti.Ljubis se dugo, sa puno zara, volis   poljupce posle kojih uvek muskarac zeli jos i jos i nikada mu tvojih usana nije dosta.Dalje,moramo da naglasimo da si zena koja je stvorena za fizicku ljubav –  posle tebe muskarac nikad nece moci da pozeli drugu.

 

CIPELE BROJ DVA:

Ti si dama koju nikad nije   lako osvojiti i koja zeli da se muskarci oko nje trude.Nikad nisi laka roba i da bi te neko imao i osvojio uvek mora da se potrudi jer ne padas  na lepe reci vec uvek samo na dela.Zelis da ti se na delu pokaze da si voljena i zeljena pa se moze reci da zelis da te neko drzi kao kap vode na dlanu mada nema sumnje da upravo  to zasluzujes.

Kao dama koja je uvek zeljna ljubavi i paznje,ti se ljubis veoma nezno. Potrebno ti je mnogo poljubaca koji su kratki  i nezni kao dodir  leptirihovih krila  a u muskarcu sa kojim si budis zelju da te pazi kao da si princeza jer se kraj muskarca sa kojim si ponasas kao mala nevina devojcica koja ce zbog sitnice da se smeje a isto tako i da zaplace.Tvoji su poljupci  uvek nezni bas kao sto je nezna tvoja dusa.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2