Pred ovim znacima je TUGA KOJA ce im SLOMITI SRCE! VRIJEME je da SAZNAJU BOLNU ISTINU!

Pred ovim znacima je TUGA KOJA ce im SLOMITI SRCE! VRIJEME je da SAZNAJU BOLNU ISTINU!

6. veljače 2024. 0 By Maja

Ovi znaci ce uskoro saznati istinu koja ce im slomiti srce. Pred njima su desavanja koja ce ih mnogo iznenaditi, ali i sve u sto su do sada vjerovali srusiti. Tuga ih ocekuje kao nikad do sada.

BLIZANCI

Vi ste zodijak koji zivi za svoju ljubavnu srecu ali zadnji period vam ne donosi srecu kojoj se nadate. Vi cinite sve kako bi vam krenulo na bolje jer vi ste zodijak koji uvijek pokusava da se izbori za svoju srecu. Jako vam je bitno da u vasoj vezi vladaju harmonija i ljubav, ali zadnji period donosi samo nesuglasice koje ne mozete da rijesite sa voljenom osobom.

Vi zelite da sve ponovo bude isto, ali imate sumnje da vas partner to ne zeli. Poceli ste da sumnjate u osobu koju volite najvise. Vama je jako bitno da u vasoj vezi vlada povjerenje, ali to povjerenje se pokako gubi.  Vi cete u narednom periodu saznati istinu i sta dovodi vaseg partnera da se polako udaljava od vas. Pred vama je saznanje da vam voljena osoba nije vjerna i vi cete morati da se suocite sa velikom tugom. Vas partner nema dobre namjere sa vama, jer on zeli da zapocne novi zivot sa svojom novom ljubavi.

Pred vama su velike promjene koje ce vam slomiti srce, ali vi ste neko ko je uvijek bio jak, i ko je uvijek znao da se suoci sa zivotnim izazovima. Ovaj put to nece biti jednostavno jer pred vama su desavanja koja vam samo veliku tugu donose.

Bicete sretni sa nekim drugim u vasoj buducnosti, ali ne sa osobom koja vas vara i koja ne zna da cijeni vasa iskrena osjecanja. Pred vama su desavanja koja ce vam samo suze donijeti, ali vi cete znati da se izborite i sa tom teskom situacijom,

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2