CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU:Evo koji zodijaci NIKAKO NE SMEJU dati JOS JEDNU SANSU STAROJ LJUBAVI!

CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU:Evo koji zodijaci NIKAKO NE SMEJU dati JOS JEDNU SANSU STAROJ LJUBAVI!

8. veljače 2024. 0 By Maja

BIK

Vi ste osoba koja je uvijek vjerovala u ljubav, ali koju sreca u zadnje vrijeme nije pratila. Mnogo ste vezani za svog bivseg partnera, mada vas je on kostao najvise razocarenja. Ipak, vi kada volite ,volite cijelim srcem, i to vam niko ne moze oduzeti. Veliki ste emotivac, mada to ponekad znate dobro da sakrijete. Vasa bivsa ljubav se je sa vasim osjecanjima mnogo poigrala, ali ona se vraca u vas zivot. Volite jos uvijek svog bivseg partnera, i igracete se sa mislima da mu pruzite drugu sansu. Ali, ukoliko se bas odlucite da bivsoj ljubavi pruzite jos jednu priliku, na kraju cete biti samo ponovo razocarani.

Vasa ljubav je iskrena, ali ljubav vaseg bivseg partnera nije.

Ponovo ce se poigrati sa vasim osjecanjima, i ponovo vam slomiti srce. Slijedi period u kojem ce vas bivsi partner moliti za oprostaj, ali dobro razmislite sta cinite. Pruzitit mu jos jednu sansu, znaci pruziti mu sansu da vas ponovo povrijedi. Vase srce je i previse dobro , zato cesto donosite odluke koje vas na kraju samo bole. Ovaj put budite mudri i mislite na sebe i svoja osjecanja. Po ciganskim kartama vama slijede suze ukoliko pruzite drugu priliku bivsoj ljubavi, zato budite oprezni sa svojim osjecanjima.

 

BLIZANCI

Kada je ljubav u pitanju mnogo ste vezani za ljubav za koju to ne bi smijeli biti. Mada mozete da birate sa kim cete da budete, vi birate svoju bivsu ljubav. Istina je da mnogo volite svog bivseg partnera, i on ce uskoro da pokuca na vasa vrata. Molice vas za oprostaj, jer vas bivsi partner tacno zna koje greske je pravio.

Ipak, vi jos uvijek zaljubljeni cete zeljeti da bivsoj ljubavi pruzite jos jednu priliku.

Namjere vaseg bivseg partnera nisu iskrene, i on se sa vasim osjecanjima samo igra. Ipak, to ne vidite jer ste i previse vezani za bivsu ljubav. Ukoliko mu pruzite jos jednu sansu  samo cete ostati ranjeni, jer vas bivsi partner ce ponovo napraviti iste greske kao prije. Nikako ne smijete da dozvolite da bivsa ljubav ponovo udje u vas zivot, jer po ciganskim kartama veliko razocarenje vam sa tom osobom stoji.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2