IZABERI KOLAC koji bi NAJRADIJE POJEO i saznaces hoce li se OSTVARITI ono sto zelis!

IZABERI KOLAC koji bi NAJRADIJE POJEO i saznaces hoce li se OSTVARITI ono sto zelis!

9. veljače 2024. 0 By Maja

KOLAC BROJ 1

Ti si osoba koja se uvijek trudi da ostvari svoje snove i zelje. Mada to nije uvijek tko jednostavno, ti nikad ne prestajes da se nadas svojoj sreci. Osoba si koja je veliki optimista i neko ko se nada samo dobru. Mnogo je toga u tvom zivotu sto ti trenutno ne ide onako kako si zelio, ali ti u svoju srecu nikad  ne sumnjas.  Zelis da vjerujes da ce sreca pokucati na tvoja vrata i ostvariti zelje koje imas.

Skromne su tvoje zelje jer ti si neko ko je uvijek bio skroman, ali i neko ko je i za to malo morao mnogo da se bori. Tvoj zivot nije uvijek bio bajka i ti si naucio da cijenis i sitnice koje zivot pruza. Tvoja zelja nije velika ali tebi se cini sve dalja i dalja, jer nikako da se ona ostvari.

Ali kolac zelja kojeg si izabrao sluti ostvarenju tvoje najvece zelje. Pred tobom je velika sreca koja ce ti omoguciti da ostvaris svoju najvecu zelju. Pred tobom je velika sreca kakvu mozda ni sam nisi ocekivao, ali ono sto je najbitnije jeste da ce se tvoja zelja napokon ostvariti. Ti ces biti sretan kao nikad do sada.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2