Cak TRI znaka zodijaka ce moci da PROMENE SVOJ ZIVOT iz korena- vreme je da se BORE za SVOJU SRECU!

Cak TRI znaka zodijaka ce moci da PROMENE SVOJ ZIVOT iz korena- vreme je da se BORE za SVOJU SRECU!

10. veljače 2024. 0 By Lala

VAGA:

Spremni ste se izboriti sa bolom svoga srca. Ako ste to do sada mogli, moci cete i dalje. Sada nije vreme za predaju mada slede teski dani. Od vas se ceka da pokazete  snagu i da odredite neke prioritete koje niste pre!

 

SKORPIJA:

Osecate se nespremno, a mogli biste da okrenete sve od nule. Bicete treci znak zodijaka koji ce pokazati zube svima i okrenuti novi list.Vase srce ce kucati bolom ali i snagom da se pokrenete i ucinite sve za svoj licni interes.

 

STRELAC:

Cekate da partner ucini prvi i odlucujuci korak. U vasem zivotu je zapisana ljubav prema jednoj osobi i ona vas prati. Svojom ogromnom ljubavlju ste spremni da je podrzite na putu vaseg zblizavanja.

 

JARAC:

Vreme je da pokazete sta hocete i kuda idete sa osobom pored vas. Dovoljno ste skupa da se oboje izjasnite sta i kako! Hocete li druziti ili zblizavati, ili cete se  pokazati kao par koji ce ici napred!? Samo je  do vas i vaseg partnera, i vreme da pokazete sta hocete!

 

VODOLIJA:

Niste bas zadovoljni nicim, koliko se trudite i kakav je rezultat. Zaista radite previse i borite se da vam niko ne prigovara. Prigovore zaista necete moci da trpite , pa zato i cinite sve da do njih ne dodje. Ipak cete biti necim vrlo iznenadjeni.

 

RIBE:

Vasa je sreca put kojim se  trebaju okrenuti svi. Ni vi niste dugo dosli do nje, i kostala vas je mnogo dana i losih padova, kao i uspona. Vas savet za druge je da budu uporni i da ne pokleknu. A savet vama da je sacuvate i da budete razumni.

 

Stranice: 1 2