DO KRAJA FEBRUARA slede neke promene:Ovi znaci ce morati  da se FOKUSIRAJU  NA SVOJU SRECU!

DO KRAJA FEBRUARA slede neke promene:Ovi znaci ce morati da se FOKUSIRAJU NA SVOJU SRECU!

10. veljače 2024. 0 By Lala

VAGA:

Kraljica Kleopatra vas upozorava na  nesigurnost koja sledi. Od vas se uvek moglo ocekivati da ste pravedni  i uvek odlucni.  Sada cete se odjednom osetiti nesigurni i po pitanju   ljubavi i obaveza. Ponasate se vrlo cudno i budite  svesni toga.

 

 SKORPIJA:

Kraljica Klepoatra vas upozorava na vase ishitrene reakcije. Vreme je da budete obazrivi i da ne trcite pred rudu. Pre nego sto izgovorite otrovne reci, prvo razmislite koga ce one dotaci. Verujte da ce dotaci mnoga srca onih koji vas vole, i da ce njihova srca biti povredjena.

 

STRELAC:

Kraljica Kleopatra vam savetuje da se zaustavite! Mada vas ne drzi mesto, vi cete  se morati smiriti. Krajnje je vreme da pocnete misliti o buducnosti. Treba vam srodna dusa jer sve prolazi,  a vreme ide u nedogled, i ne vraca se ni jedan trenutak.

 

JARAC:

Kraljica Kleopatra vas upozorava da date glasa i odbranite svoje licno JA! Do sada ste se sklanjali, ali je vreme da odbranite svoje interese. Vasa je ljubav  prema pravdi uvek jaca od svega. Morate stititi i svoju srecu, pa i svoje interese!

 

VODOLIJA:

Kraljica Kleopatra vas zeli usmeriti na dalji zivot. Vreme da se fokusirate na svoju srecu i da je potrazite!  Cinite sve sto je do vas da biste je i ostvarili. Niti ce doci lako, niti ce doci sama. Pred vama je puno borbe, ali cete je ostvariti sa jednom ribom.

 

RIBE:

Kraljica  Kleopatra vas upozorava da se ne date ni za koga! Razumni ste i puni dobrote, ali  je vreme da malo gledate i sebe. Razumete svakog zivog stvora, pa i one koji vas povrede! Vreme je da sami sebi krojite lepu sudbinu i da i vas razumeju,i shvate da ste zasluzili i ljubav i srecu!

Stranice: 1 2