Izaberi SLIKU i saznaj da li ce ona ostvariti TVOJE ZELJE!

Izaberi SLIKU i saznaj da li ce ona ostvariti TVOJE ZELJE!

11. veljače 2024. 0 By Admin

SLIKA BROJ 1

Tvoja najveca zelja nije nimalo nedostizna, ali ponekad je potrebno malo vise srece kako bi se neki snovi ostvarili. Ti si osoba koja se trudi da svoje snove sebi ostavri, i vrlo malo se uzdas u srecu. Ti se uzdajes u sebe i svoje sposobnosti, i rijetko se oslanjas na druge ljude. Naucio si za sve da se izboris sam, jer je tebi jako bitno da budes samostalanu svemu.

Zelja koju ti imas je tako realna, i ona ce se tebi uskoro ispuniti.

Nikada nisi zahtijevao posebno mnogo, jer tvoja sreca je uvijek zavisila od tvojih mogucnosti. Ipak, najveca zelja koju imas a koju sebi so sada nisi uspio ostvariti , tvoja zelja ce se ispuniti. Pred tobom je velika sreca, jer ta zelja tebi mnogo u zivotu znaci. Uskoro ces imati mnogo srece, i tebi ce tvoja ispunjena zelja donijeti mnogo.

 

SLIKA BROJ 2

Ti za velikim bogatstvom nikada nisi mario. Mada ti je potrebna novcana sreca, veliki novac nikada nisi ocekivao. Ti si oosba koja je u svom zivotu mnogo skromna, ali i koja naravno zeli bolji zivot za sebe i svoje najmilije. Radis na svojoj sreci i ne ocekujes mnogo da ti zivot pokloni. Tvoja zelja nikada nisu bili ogromni novci, uvijek si zelio samo toliko da ti za sebe mozes reci da si sretan.

Ali, naravno da i ti imas zelje koje nisu vezane za novac Jedna velika zelja je vec dugo dio tvog zivota, i ti si uvijek nastojao da je ostavris.

Ta zelja nije vezana za novac, ali ona tebi jako mnogo znaci. Ti si osoba koja je naucila da se bori i koja se nada da ce sa svojim trudom uspijeti da sebi ostvari tu zelju. Za to nece biti potrebe, jer ce tebi sudbina ispuniti tvoju zelju koja ti je toliko srcu bliska.

Uskoro ce se tvoja zelja ostvariti, i ti ces biti najsretnija osoba na svijetu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2