Ljubavni horoskop za 15. narednih dana: Od ocaja do ljubavi, i od velike ljubavi do prevare!

Ljubavni horoskop za 15. narednih dana: Od ocaja do ljubavi, i od velike ljubavi do prevare!

11. veljače 2024. 0 By Maja

U narednih 15. dana mnogo ce se desavati na polju emocija. Saznajte sta vaseg zodijaka ocekuje u narednom periodu.

OVAN

Pred vama je period u kojem cete morati sebi da priznate da je vasoj ljubavnoj sreci dosao kraj. Veliku ljubav ste ocekivali ali vas ocekuju suze razocarenje. Velike nesuglasice su pred vama koje dovesti do toga da se sa voljenom osobom razidjete.

 

BIK

Pred vama su dani u kojima cete sa voljenom osobom biti samo sretni. Pred vama su dani velike ljubavne srece u kojoj cete iskreno uzivari. Slobodni bikovi ce upoznati svoju veliku ljubav u koju nikad nisu prestali vjerovati.

 

BLIZANCI

U narednom periodu vi cete sa voljenom osobom donijeti odluku da je bolje da se razidjete. Probleme koji vas prate nikako da rijesite jer pred vama je kraj ljubavne srece. Slobodni blizanci ce morati da se suoce da ih osoba do koje im je stalo i ne primjecuje.

 

RAK

Vi cete u narednih 15, dana imati srece na polju emocija kao nikad do sada. Sve ce vam polaziti za rukom jer pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose. Bicete sretni jer napokon provodite vrijeme bez nesuglasica sa voljenom osobom.

 

LAV

Vi cete  biti samo sretni jer vrijeme stize da upoznate svoju veliku ljubav. Pred vama je susret koji ce vam donijeti samo veliku ljubavnu srecu. Napokon cete biti samo sretni sa osobom na koju ste tako dugo morali cekati.

 

DJEVICA

Vi cete u periodu koji je pred vama imati veliku srecu jer sa voljenom osobom ostvarujete jedan veliki san. Pred vama su predivna desavanja koja ce vam znaciti mnogo. Slobodne djevice nece imati veliku srecu jer ce se zaljubiti u pogresnu oosbu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2