Izaberi VIJENAC SRECE i SAZNAJ  sta ti PREDVIDJA do KRAJA MJESECA! Jedan je ZNAK BOLNOG RASTANKA!

Izaberi VIJENAC SRECE i SAZNAJ sta ti PREDVIDJA do KRAJA MJESECA! Jedan je ZNAK BOLNOG RASTANKA!

12. veljače 2024. 0 By Maja

VIJENAC BROJ 2

Ljubavna sreca tebi znaci sve. Osoba si koja se je uvijek borila da joj bude bolje u zivotu jer ti se nikad nisi oslanjao samo na srecu. Mnogo se trudis da tvoja veza bude pracena srecom jer trenutno vladaju veliki problemi koji te mnogo muce. Nesuglasice sa voljenom osobom nikako da zaobidjes. Mnogo toga se desava sto ti samo tugu donosi ali ti si neko ko zeli srecu i ko od iste nikad ne odustaje. Ali vijenac srece tebi donosi samo tugu.

Pred tobom je naime rastanak sa voljenom osobom, jer tvoj partner zeli da zapocne novi zivot, ali ne sa tobom. Velika tuga ce da te prati do kraja mjeseca jer sve se mijenja, nazalost ne onako kako si ti to zelio. Ocekuju te veliki problemi koji ce ti donijeti tugu jer imao si velike planove sa voljenom osobom, ali oni se nece ostvariti. Pred tobom je tuga koja cete kostati mnogo jer sreca u ljubavi tebi okrece ledja.

 

VIJENAC BROJ 3

Veliki trud ulazes u svoju srecu jer ti si neko ko se uvijek bori da mu bude bolje. Ne zalis se nikome ali tebi zaista nije lako. Poslovni problemi te prate koji te sputavaju da budes sretan. Novac ti je potreban, ali nikako da te novcana sreca pogleda. Ali vijenac srece kojeg si izabrao otkriva da ce tebe do kraja mjeseca velika novcana sreca da stigne. Pred tobom su desavanja koja ce ti donijeti velike promjene na bolje. Imaces novca na pretek jer sudbina tebe nagradjuje kao nikoga do sada. Veliki si sretnik koji ce napokon moci da ostvari sve svoje snove. Mnogo toga ce se promjeniti u tvom zivotu jer tebe sreca ocekuje, ali ona u tvom zivotu i ostaje.

Stranice: 1 2