OVI znaci ce napokon da VRATE SVOJU BIVSU LJUBAV,da pokusaju ponovo jer su EMOCIJE JAKE!

OVI znaci ce napokon da VRATE SVOJU BIVSU LJUBAV,da pokusaju ponovo jer su EMOCIJE JAKE!

12. veljače 2024. 0 By Lala

VAGA:

Vreme je da se vrate  dani srece i da se  ponovo usmere ka vama.Do sada ste svasta prebrodili i vreme je da se osecate zadovoljno.  Konacno zavrsavate neke stvari i privodite kraju neka resenja.Od vas  zavisi hocete li se radovati.

 

SKORPIJA:

Vi ste jako zadovoljni, ali cete biti jos zadovoljniji. Vasa je ljubav danas jaka  i vec ste ucvrstili  neke licne pozicije.Od vas se ceka  da pokazete sta zelite, i bicete zadovoljni. Vreme vam je  da razmislite o daljim planovima.

 

STRELAC:

Posvadjani ste sa partnerom i  i nadate se novoj sansi. Vi ste neko ko cezne za pomirenjom, jer su vam jake emocije. Od vas se ocekuje da prvi ucinite korak, pa to i ucinite.Pogazite svoj ponos, borite se da bivsu  ljubav vratite u svoj zivot.

 

JARAC:

Vi ste voljni da se sprece neki svoji  licni prohtevi. Sreca vam je da ste razumni i da znate da procenite  sta vam je bitno a sta ne! Realno procenjujete  da mozete  da se  zaustavite u nekim stvarima za koje nemate sansu.

 

VODOLIJA:

Od sada mozete da budete verni svome osecaju i svojoj snazi. Napokon cete smoci hrabrosti da trazite oprostaj. Vase su emocije jake i vreme je da pokazete da zelite pomirenje. Ucinite sve da vratite svoju bivsu u svoj zivot.

 

RIBA:

Vasa ce sreca biti  ogromna ali za neko vreme. Vi ste se radovali   jednoj stvari i vreme je da budete strpljivi. Jedan susret je ucinio sve i on ce promemiti vas zivot. Vreme je budete  uporni i istrajni, jer slede dani vase srece.

Stranice: 1 2