Ovi znaci PRAVE VELIKU GRESKU!PREVARICE osobu koju VOLE NAJVISE,ali ce se i MNOGO POKAJATI!

Ovi znaci PRAVE VELIKU GRESKU!PREVARICE osobu koju VOLE NAJVISE,ali ce se i MNOGO POKAJATI!

13. veljače 2024. 0 By Maja

RIBA

Vazite za zodijaka koji je uvijek bio vjeran samo jednoj osobi. Vi ste neko ko se 100% posveti osobi koju voli jer vi ste naučili da volite samo iskreno. U vasoj vezi trenutno vladaju problemi, ali vi ipak pokusavate da se na neki nacin ponovo sve vrati na staro. Vama je jako bitno da ste uvijek na strani voljene osobe jer to je neko koga vi ludo volite.

Ali problemi koji vas prate dovode vas u situaciju da svoje emocije pokazete prema osobi do koje vam je nekad bilo jako stalo.

To je bila osoba koju ste vi voljeli, ali sve je to samo proslost. Ali ta proslost ce vas stici i vi se necete buniti zbog toga. Tajna afera sa bivsom ljubavi je pred vama , i mada ludo volite svog partnera vi cete se upustiti u tu aferu. To ce biti greska koja ce cijeli vas zivot da promjeni iz korijena. Pred vama su desavanja koja ce narusiti vasu vezu jer vas partner saznaje sve. Shvatit cete kakvu ste gresku napravili i vrlo brzo cete zeljeti da se pomirite sa svojm velikom ljubavi. Ali od tog pomirenja nece biti nista.

Vas partner vam okrece ledja jer preko prevare on vam nece preci, ali to ste znali i prije nego sto ste upustili u aferu sa osobom prema kojoj niste imali iskrena osjecanja.

Vi cete mnogo patiti jer pred vama je velika tuga koja ce vam slomiti srce, jer ta ljubav je vama znacil sve.Morat cete da se suocite sa velikom tugom jer oprostaj od voljene osobe necete dobiti. Preuzmite odgovornost za propat vase veze jer jedimo to ce vam i ostati.

Stranice: 1 2