Vrijeme je da se jedan znak KONACNO SKRASI-vrijeme je da ZAPROSI VOLJENU OSOBU!

Vrijeme je da se jedan znak KONACNO SKRASI-vrijeme je da ZAPROSI VOLJENU OSOBU!

13. veljače 2024. 0 By Maja

VAGA

U toku naredne sedmice dolazi do velikih nesuglasica sa voljenom osobom. Pred vama su desavanja koja ce vam jako tesko pasti jer vi cete saznati istinu koja ce vas mnogo zaboljeti. Pred vama su dani u kojima donosite jednu vaznu odluku.

 

SKORPIJA

Vi cete sa desavanjima na polju emocija biti zadovoljni, ali tek toliko da mozete reci da su nesuglasice izmedju vas i voljene osobe postale manje. Tjerate po svom, ali to sto vam partner trenutno tolerise ne znaci da ce tako i ostati.

 

STRIJELAC

Pred vama su problemi sa voljenom osobom jer ne ide vam onako kako ste vi to imali u planu. Pred vama su desavanja koja ce vam jako tesko pasti jer pred vama su desavanja koja ce vam otkriti istinu kakvoj se niste mogli nadati. Vas partner vam nije vjeran i to cete uskoro i saznati.

 

JARAC

Pred vama je sedmica u kojoj ce doci do manjih nesuglasica ali vi cete uspjeti da sve okrenete u svoju korist. Pred vama su usponi i padovi ali vi cete se izboriti za ljubav koja vama tako mnogo znaci. Slobodono jarci saznaju da ih neko potajno voli.

 

VODOLIJA

Vi cete sa svim desavanjima koja su pred vama biti zadovoljni.Voljena osoba cini sve za vasu srecu jer zeli da vam dokaze koliko ste voljeni. Sve zelje vam se ispunjavaju jer svom partneru vi znacite sve u zivotu.

 

RIBA

Bicete sretni jer pred vama su desavanja koja samo dobru slute. Pred vama je velika ljubavna sreca jer cijela sedmica ce biti u znaku ljubavi. Pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku srecu donijeti. Slobodne ribe saznaju za jednu osobu koja ih obozava.

 

 

 

 

Stranice: 1 2