BIK saznaje TUZNE VESTI,Vaga SRETNIJA nego ikada, a ovaj zodijak mora da se POMIRI SA ISTINOM, koja ce mu SLOMITI SRCE!

BIK saznaje TUZNE VESTI,Vaga SRETNIJA nego ikada, a ovaj zodijak mora da se POMIRI SA ISTINOM, koja ce mu SLOMITI SRCE!

14. veljače 2024. 0 By Lala

VAGA:

Morate se pokazati da znate da volite i volecete jos jace. Srecni ste i srecniji nego sto ste ikada bili. Vreme je da pokazete da ste spremni na velike i odlucujuce odluke. Partner mora da ucini prvi korakkoji vodi ka jos vecoj sreci!

 

SKORPIJA:

Od vas zavis sve da li cete da prihvatite stvari koji slede.  Vi se morate suociti sa istinom koja ce vam slomiti srce. Vreme je da prihvatite neke stvari i pokazete da znate da vladate. Mada nece biti lako, ipak se radujete sto ste bar resili sve, i znate na cemu ste!

 

STRELAC:

Zaljubili ste se,a to da svi znaju, i to vas ne dotice.Nije vas briga sto ste takvi, ne marite ni za koga.Vas se tudji komentari ne ticu, nego vas se tice vasa sreca.Partner se ne dopada nekima, ali vas nije briga! Dopada se vama!

 

JARAC:

Vi ste jako zadovoljni i vreme je da to i pokazete. Od vase srece zavisi sta cete dalje planirati i sta zeleti. Vasa osecanja vas nece izdati, jer ce biti samo jaca. Vreme je da krunisete svoju ljubav.

 

VODOLIJA:

Od vase ljubavi se ceka  da ona ojaca, pa da zauzmete stav. Zelite da ovo bude vasa poslednja veza i da se i partner izjasni. Od vase ljubavi se ceka da  postanete srodne duse koje disu jedna za drugu. Ako tako ostane, onda cete krunisati vezu!

 

RIBA:

Do sada ste sve pustali slucaju, ali vise necete! Vreme je da pokazete da ste jaki i izdrzljivi. PŠocecete da gledate svoje interese, a ne samo da  gledate sa razumevanjem na sve! Vreme je da pocnete upravljati svojim zivotom!

Stranice: 1 2