LJUBAVNI HOROSKOP za 15.februar:Sledi dan za VELIKA DESAVANJA…

LJUBAVNI HOROSKOP za 15.februar:Sledi dan za VELIKA DESAVANJA…

14. veljače 2024. 0 By Lala

 

7. Vaga (23.9. – 22.10.)

Tvoja potreba za ravnotežom i harmonijom dolazi do izražaja danas. Ako si zaljubljen, trudićeš se da rešiš eventualne nesuglasice i stvoriš mirno okruženje za tebe i svog partnera. Ako si sam, možeš privući osobu koja deli tvoju strast prema skladu i lepoti.

 

8. Škorpija

Danas je dan da pokažeš svoju duboku strastvenu prirodu. Ako si zaljubljen, tvoja intenzivnost će privući pažnju tvoje voljene osobe. Budi iskren u svojim namerama i pusti svoje emocije da te vode. Ako si slobodan, možeš biti iznenađen interesovanjem osobe koja ceni tvoju misterioznost.

 

9. Strelac

Tvoja otvorenost ka avanturama i optimizmu čini te privlačnim sagovornikom. Danas je dan da pokažeš svoju duhovitu stranu i povedeš interesantne razgovore. Ako si u vezi, planiraj nešto neobično sa partnerom. Ako si sam, možeš se povezati sa nekim ko deli tvoju strast ka istraživanju.

 

10. Jarac

Tvoja posvećenost i ambicija čine te privlačnom osobom. Danas ćeš pokazati svoju odgovornu stranu prema voljenoj osobi, što će joj pokazati koliko ti stalo. Ako si slobodan, neko može biti impresioniran tvojom ozbiljnošću i spremnošću da se posvetiš.

 

11. Vodolija

Tvoja originalnost i nekonvencionalnost su danas u centru pažnje. Iskoristi ovaj četvrtak da pokažeš svoju jedinstvenu perspektivu osobi koja ti se sviđa. Možda ćeš inspirisati dublje razgovore i povezivanje na intelektualnom nivou.

 

12. Ribe

Tvoja suptilna empatija i osećajnost čine te posebnim partnerom. Danas ćeš možda primetiti nečije emotivne potrebe i pružiti podršku. Ako si zaljubljen, tvoja sposobnost da se staviš u tuđe cipele može duboko impresionirati osobu koja ti se dopada.

Stranice: 1 2