Srce ovog  zodijaka ce biti slomljeno u danima pred nama:Patice kao nikada ranije!

Srce ovog zodijaka ce biti slomljeno u danima pred nama:Patice kao nikada ranije!

14. veljače 2024. 0 By Lala

VAGA:

Moracete doneti vaznu odluku koju ste trebali davno.Sto se tice toga, nikad nije kasno, pa cete se voditi tom mudrom izrekom. Zato cete iz dana u dan voleti sve vise i vise, a danas cinite jedan veliku korak.  Vasa sreca je da ste na putu i da je realizujete.

 

SKORPIJA

Zalite za nekim, ali sasvim realno, ne emotivno.Vreme je donelo saznanja da vam bude jasno gde ste oboje gresili.Mada ste sada zreliji i mislite krenuti dalje, ipak cete zastati. Sledi sansa za pomirenje, pa cete morati da razmislite.

 

STRELAC:

Ako ste hteli da startujete u novoj vezi, necete tako lako. Zaljubili ste se i mislite da je sve u tome, ali se varate.  Morate dati mnogo od  sebe  i doprineti boljitku veze i emocija. Ako ih partner  pokaze polovicno, vi  morate duplo i vise i jace.

 

JARAC:

Jedan neplanski izlazak dovece do jednog lepog susreta.  Bice to jedno novo poznastvo koje ce vas jako zainteresovati.Na pomolu je nova ljubav i nova veza  a da na to niste racunali. I ono na sta niste racunali, bice ljubav koja ce planuti  iznenada.

 

VODOLIJA:

Sve sto trazite od partnera jeste iskrenost, pa kakva da je. Ipak se necete ljutiti na njegove iskrene reci koje ce vas pogoditi pravo u srce.  Bolje je i gorka istina, nego da ste u vezi koja propada.Zato mozete ocekivati nesto sto vam se nece svideti.

 

RIBE:

Dosli ste do zakljucka da vas partner ne voli i to morate dobro utvrditi.Zadnjih dana se ponasa jako cudno, zbunjeno pa i ravnodusno. Imacete priliku da se uverite u nesto, i svakako cete biti iznenadjeni.  Mozda ce to iznenadjenje da vas sokira, ali na vasu srecu, vrlo prijatno.

 

 

Stranice: 1 2