Ako volite BIVSU LJUBAV saznajte da ce vam se ONA VRATITI ako ste rodjeni u ova dva znaka!

Ako volite BIVSU LJUBAV saznajte da ce vam se ONA VRATITI ako ste rodjeni u ova dva znaka!

15. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN:

Ozbiljni ste u radu, pa ste slicni i u emotivnom vezamaUvek ste jasni i odlucni, i retko kada nesigurni. I sada cete se ponasati isto, ali ce se partneru ciniti da ga ne volite. Probajte biti malo  blazih stavova i ponasanja.

 

BIK:

Ako sada mislite da mozete kako i hocete, varate se grdno! Cak i onaj ko vas voli nece prihvatiti vase sulude ideje.  Partner  zna sta sebi dopusta a sta ne.I nema sanse da trpi, niti ispunjava vase hirove koje pokazujete.

 

BLIZANCI:

Vi ste verni sebi, pa znate sebi i da ugodite. Sreca vam je da ste jako snalazljivi, i da se znate  snaci u svakoj situaciji. Znate da ubedite svoga partnera, cak i kada ste vi krivi  i kad niste u pravu. Za ubedjivanje koristite svoju lepotu.Vasa bivsa vam se vraca u zivot!

 

RAK:

Vi ste dobra dusica, a po pitanju starih i bivsih ljubavi, vi ste napacena dusa.   Bivsu ljubav uvek izjednacujete sa novom sansom.Od vas zavisi sve, jer znate da prastate. I vasa, skoro promasena ljubav, oseca da cete joj dati novu sansu.

 

LAV.

Jako ste tihi i mirni, a znate biti  i jako drcni. Ne smete to pokazati bivsoj, jer cete je tako oterati od sebe. Ponasajte se razumno i nemojte biti ljubomorni i tvrdoglavi.Da vratite svoju bivsu u svoj zivot ponovo, brani vam vas ponos! Pogazite ga!

 

DEVICA:

Volite nekoga jos uvek mada je doslo do vaseg raskida. Nadate se novoj sansi, ali se i plasite da ce vam je pruziti.  Po pitanju toga dosta je tvrdoglava, ali morate sami da izmolite oprostaj.Cak i da niste skrivili, od vas se  ocekuje da prvi budete na potezu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2