DO KRAJA MESECA ce OVIM znacima PUCI SRCE zbog IZDAJE, i  PAMTICE FEBRUAR kao NAJTUZNIJI MESEC u svom zivotu!

DO KRAJA MESECA ce OVIM znacima PUCI SRCE zbog IZDAJE, i PAMTICE FEBRUAR kao NAJTUZNIJI MESEC u svom zivotu!

15. veljače 2024. 0 By Maja

VAGA

Vi ste bice koje za svoju ljubavnu srecu cini sve. Osoba ste koja vjeruje u iskrenu ljubav, i koja se iste nikada nece odreci. Povjerenje je to koje je izgradilo vezu koju danas imate. Vjerujete slijepo svom voljenom bicu, jer povjerenje i iskrenost su vam najbitniji u zivotu. Vas partner zna da vi ne ocekujete da se dese cuda, ali povjerenje mora biti.

Na zalost to povjerenje ce  biti zgazeno, jer vi cete uskoro saznati nesto sto ce vas  mnogo razocarati i vase srce mnogo raniti.

Vas partnerce vam priznati istinu koja ce vas mnogo zaboljeti. Niste jedina  ljubav u partnerovom zivotu, to je nesto sto ce vas slomiti. Uvijek ste imali veliko povjerenje u tu osobu, ali ona ce vas izdati kao niko do sada. Vase srce ce biti slomljeno i vi preko toga necete moci preci. Zauvijek cete okrenuti ledja osobi koja vas je izdala, jer vi ste tu osobu cijenili kao niko drugi.

Nikada niste mogli ni pomisliti da bi vas partner vas uzdao, ali na zalost sudbina ima svoje puteve koji nas ponekad  povrijede.

Vi imat pored nesrece koja ce se desiti u vasoj vezi, i veliku srecu. Poslije vaseg odlaska , vi cete sresti osobu koja ce se u buducnosti ispostaviti kao vasa velika ljubav,. Vas partner ce vas moliti da se vratite u njegov zivot, ali vi cete biti odlucni kao nikada do sada. Veliku bol cete osjetiti, i ovaj mjesec cete pamtiti ka najgori mjesec ikada.

 

Stranice: 1 2