NAJVAZNIJE od svega je da,OVAJ znak,SLUSA SVOJE SRCE,pa ce mu u sledecoj sedmici uslediti NOVA ROMANSA!

NAJVAZNIJE od svega je da,OVAJ znak,SLUSA SVOJE SRCE,pa ce mu u sledecoj sedmici uslediti NOVA ROMANSA!

15. veljače 2024. 0 By Lala

VAGA:

Vasa je ljubav otvoreno polje za jednog lava. On oseca da ima velike sanse kod vas  i da jedva cekate  da vam pridje.  Vi cete slusati svoje srce i zato vam sledi nova i lepa romansa! Od vas se ocekuje da pokazete svoja osecanja.

 

SKORPIJA:

Nervozni ste pa tako i nastupate i tako delujete na  svoju okolinu. I ne samo na okolinu, nego i na partnera. Onaj kome se svidjate, svidja se i vama, ali cinite sve po svome. Vas inat i vasa tvrdoglavost ce vam se opet obiti o glavu, i uvek ce!

 

STRELAC:

Odredjeni ste u svojim  namerama  i u postupcima koje cinite. Za sada znate sta hocete, ali je cilj da se i vase namere ostvare. Od vase ljubavi sve zavisi, i zato pokazite svoja osecanja. Nemojte da gusite ono sto je u vasem srcu.

 

JARAC:

Od vase ljubavi zavisi sve ono sto sledi i ono cemu se nadate. Bicete jako radosni, i pokazite da ste spremni da date sve od sebe!Vi ste plemenita dusa i zivite za cistu i pravu ljubav. Zato i vi dajte sve od sebe!

 

VODOLIJA:

Vec je vreme da krenete za svojim srcem i da poslusate osecanja. Sledite njegov put i budite svesni da ce sve biti kako treba. Ne odricite se ljubavi koja mora biti lepa. Dosta ste se vi odricali svega u zivotu.Vise necete ni za sitnicu!

 

RIBE:

Vasa osecanja blistaju  u tami, ali ih negujte. Vreme je da vasa sreca  zablista svetloscu novoga dana. Vasa ce ljubav da blista  u narednim danima i vreme je vase srece. Od vase ljubavi ce zavisiti svi vasi dalji planovi, a sledi romansa koja ce postati nesto trajno i zauvek!

 

Stranice: 1 2