Ovi znaci ce MORATI da se SUOCE sa VELIKOM TUGOM! KARMA im VRACA MILO za DRAGO!

Ovi znaci ce MORATI da se SUOCE sa VELIKOM TUGOM! KARMA im VRACA MILO za DRAGO!

15. veljače 2024. 0 By Maja

Karma se sveti ovim znacima jer napokon dolazi vrijeme da odgovaraju za svojje greske. Nadali su se sreci ali karma ima savim druge planove.

OVAN

Mada vi vazite za zodijaka koji uvijek nastoji da bude posten i iskren prema svima, ni vi niste neko ko nikad nije pravio greske. Ono sto moramo reci jeste da vi za te greske znate, ali nikad niste ni pomislili na to da ih ispravite. To je za cudjenje jer vi vazite za zodijaka koji je uvijek bio pravedan prema svima. Bar vi tako mislite jer sa ste bili pravedni prema svima, karma ne bi imala razloga za osvetom. Proslo je neko vrijeme od kada ste vi napravili gresku prema jednoj osobi koja vas je mnogo voljela. Znali ste da vas voli, ali vi ste se sa  njenim osjecanjima samo poigrali.

To vama ne prilici, ali ta greska nije ostala nezapamcena.

Neko je zbog vasih postupaka mnogo patio kada vas je najvise volio. Slomili ste srce osobe koja je bila spremna za vas sve da ucini. Neko kome ste vi bili sve u zivotu ali vi ste imali druge planove. Sada ste sretni sa svojom voljenom osobom, ali karma vraca milo za drago i vasa voljena osoba vam zauvijek okrece ledja.

Ona ce svoje razloge imati, a vi cete znati da je karma mnogo pomogla da se vas partner udalji od vas. Nece vam biti lako jer vi cete se sa velikom tugom morati suociti. Pred vama su desavanja koja ce vam veliku tugu donijeti, jer kad se karma sveti ona ne bira nacin. Ali uvijek vrlo dobro zna sta ce nekog najvise zaboljeti. Vasoj ljubavnoj sreci dolazi kraj jer niste znali da cijenite jedno iskreno srce koje vas je ludo voljelo. Ovaj put vas partner nece znati da cijeni vasu iskrenu ljubav jer sve se mijenja u narednom periodu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2