Horoskop za drugu polovinu februara-Sta vide zvezde?!

Horoskop za drugu polovinu februara-Sta vide zvezde?!

16. veljače 2024. 0 By Lala

VAGA

Jos sada znate da  druga polovina meseca vas nece radovati.Imacete neke zapocete teme koje nece biti lake, i morate ih resiti. Moracete da se izborite za svoje pravo koje je uglavnom pogazio vas partner. Lupite sakom od sto.

 

SKORPIJA

U drugoj polovini meseca ce vam biti dobro, ako vas zvezde budu pratile.  Za sada vam se cini  da ste u prilici da se borite za bolje stvari. Morate izneti zelje na videlo dana, i tako poci za njima. Tezite da ih  ostvarite  i ne zalite truda.

 

STRELAC

U drugoj polovini meseca cete morati da se dodvorite jednoj osobi. Naravno da to niste nikada cinili, ali cete sada morati. Situacija nece biti ni prijatna, niti laka. Vreme je da se potrudite  da vam bude jako lepo, ma sta morali ciniti.

 

JARAC

Nekako sve vam ide nazad a umesto da krene. U drugoj polovini meseca cete morati da sagledate svoje mogucnosti. Vreme je  da se okrenete napred i da vasa resenja donesu kristalno jasnu situaciju. Ucinite pravi korak i potez na bolje.

 

VODOLIJA

Mnogo ste iznenadjeni svojom emotivnom situacijom. Od vas se ceka da postanete  jos jaci i da svoje emotivno polje jos vise pospesite.Vreme je da drugu polovinu  meseca pocnete da cekate sa olaksanjem.Vase emocije ce biti na prvom mestu.

 

RIBE

Druga polovina  meseca  ce za vas morati da postane idealna.Sreca ce vam postati jako lepa,  i vreme je da se radujete sreci. Ono sto vas ceka do kraja meseca bice  za vas veliko iznenadjenje. Vreme je da se radujete dolazecoj sreci i osobi koja ce da ulepsa vase dane sto slede.

 

Stranice: 1 2