Ovnovi se kaju, Vage dvoume, a vecina znakova ce imati  ljubavne probleme…

Ovnovi se kaju, Vage dvoume, a vecina znakova ce imati ljubavne probleme…

16. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN

Vasa emotivna veza koja je dozivela slom, jos vam je u secanju. Osecate da se kajete i da ste i sami krivi sto se niste vise borili.Od vas se ceka da budete mnogo jaci i da se izborite za ono sto vam zei vase srce.

 

BIK

Od vas se okrece jedna osoba kojoj ste dali sve. Pruzili ste joj paznju i svaki vas dalji korak je cekanje da vam se uzvrati. Vreme je da budete  uzdrzani i da sacekate da li ce vam uzvratiti. Ako vam nema sta uzvratiti, i bolje je da ide.

 

BLIZANCI

Svoja  osecanja krijete i ne dajte im da se  okrenu na suprotnu stranu. Jos malo ih drzite u sebi, vreme  ce pokazati kome da ih pokazete. Svakako jedna osoba gleda u vasem pravcu i ceka da joj date malo paznje.Vreme je da saznate ko je ona.

 

RAK

Niste svesni sta je  od vas moze da se ocekuje. I sami cete sebe iznenaditi u sirtuaciji koja vam sledi.  Za samog sebe mislite da niste dovoljno jaki da se izborite u teskoj situacoji. Ono sto cete uspeti, tesko cete i sebi poverovati.

 

LAV

Stalno saljete poruke jednom  jarcu i zelite  da vam se obrati. Ono  sto se od vas ceka   jeste da i dalje pokazujete osecanja koja vas tiste. Ne gusite svoja osecanja, pokazite srcu  da  morate naci snage da se oslobodite i da mu pokazete osecanja na delu.

 

DEVICA

Odavno zelite da razresite misteriju od svoje veze. Vas partner je prica za sebe, i budite odlucni da prekinete sve rasprave sa njime. Morate da odvojite svoje sanse na stranu i izmerite svoje mogucnosti. Nema sanse da sa njim izadjete na kraj!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2