U sledecoj sedmici,ova CETIRI ZNAKA ce biti PRAVI SRECNICI i DOBiCE SVE sto zele!

U sledecoj sedmici,ova CETIRI ZNAKA ce biti PRAVI SRECNICI i DOBiCE SVE sto zele!

16. veljače 2024. 0 By Lala

VAGA:

Ako ste i bili kolebljivi, bili ste iz straha od ljubavi. Imali ste vi neka razocarenja, pa ih se sada cuvate. Prosto vas je strah da vas opet ne snadje isto. Na vasu srecu slede vam velika ljubav koja ce od vas uciniti pravoga srecnika.

 

SKORPIJA:

Bilo je nesto u vasem zivotu sto niste mogli da iskontrolisete.Niste znali da upravite na pravi kolosek, i vreme je  da se postavite sada.  Nema vise uzaludnih koraka, niti mastarija koje nemaju osnovu.Prvo ucinite  da obezbedite neke okolnosti, pa tek onda  idite dalje.

 

STRELAC:

Dobicete bas ono sto ste dugo i zeleli, a to ce vas  uciniti pravim srecnikom. Vasa  ce sreca da zablista , a da se niste ni nadali. Naredni dani ce biti velika nagrada za ceo vas zivot. Nagrada za vase padove, razocarenja i lomove.

 

JARAC:

Bas se dvoumite sta da cinite, a mogli ste mnogo. Vasa ce sreca  malo da priceka, ali vi ne marite. Osecate da ce ovo biti ljubav vaseg zivota i vreme je da joj se posvetite. Vasa je ljubav velika, a gde je ljubav jaka, tu sreca ne manjka.

 

VODOLIJA:

Imate mnogo obaveza koje se vuku. Vreme je da dodate gas i da ih otaljavate. Vec trpite kritike na racun rada, ali nikako da se  uozbiljite. Ovih dana se morate svojski truditi da ucinite sve sto se od vas i ocekuje.

 

RIBA:

Kazu da ste neko ko je otporan na sve, i na srecu i na tugu.  Samo vi znate da ste ranjiviji od mnogih.Srecom se ne trsite pred nesrecnim, a tugu  delite sami sa sobom. Vreme je za nove radosti koje slede.

Stranice: 1 2