Neko ima dugorocne planove,a evo kome sledi ostvarenje velike zelje u danima pred nama!

Neko ima dugorocne planove,a evo kome sledi ostvarenje velike zelje u danima pred nama!

17. veljače 2024. 0 By Lala

VAGA:

Idete putem  kojim vas vodi vase nezno srce.  Pazite da se ne salomi pod teretom  zivotnih nedaca. Cesto ce vas povesti i pogresnim putem, a bicete slabi da se oduprete. Zato ce vase zelje da se  sudaraju sa nekim nepredvidjenim preprekama.

 

SKORPIJA:

Jedan je rak ostavio duboki trag u vasem srcu. Nadali ste se lepome, ali od najlepse ljubavi, sreca vam se pretvorila u bolnu ranu. Oboje ste jake licnosti, suvise tvrdoglave i suvise ponosite! Niste  bili spremni na ustupke.

 

STRELAC:

Ono sto vas ceka jeste da budete treci pocastvovani zodijak. Za sva dobra dela, vama ce se dobrim vratiti. Cinili ste svakakve ludosti, ali niste bili lose duse. I vasa dobrota ce vam vratiti dobrotom, a i red je konacno, da se vrati!

 

JARAC:

Vesto skrivate svoje  osecaje i sada cete ciniti isto.Vreme je da pocnete da ih pokazujete. Partner ce vas pokusavati da natera da budete neko ko nece kriti sta oseca. Pustite na volju svome srcu.Ako ste za ljubav, morate i pokazati da volite i da ste za ljubav spremni sve uciniti.

 

VODOLIJA:

Vasa je sreca da ste  cinili dobra dela, jer ce vam dobrota biti uzvracena. Za vase dobro delo i dusu koju ste pokazali,  vratice vam se!Jedan lav se zaljubio u vas i zeli da vam uzvrati  svim srcem. Uskoro cete biti nagradjeni ljubavlju .

 

RIBE:

Sve sto se zbivalo, bilo je neminovno i niste  se mnogo zalili. Bili ste razumni, ali ce vas poneti jedna nerazumna  ljubav. Ona ce vam pomutiti srce i  dusu uskovitlati.Od vas se ocekuje da pratite sebe i svoje srce. I tako cete biti verni i sebi i svome srcu.

Stranice: 1 2