Ovi znaci zive u velikoj LJUBAVNOJ SRECI, ali TUGA USKORO KUCA na njihova vrata! SVE SE RUSI!

Ovi znaci zive u velikoj LJUBAVNOJ SRECI, ali TUGA USKORO KUCA na njihova vrata! SVE SE RUSI!

17. veljače 2024. 0 By Maja

VAGA

Ljubav je vama sve u zivotu i to niko ne moze da promjeni. Vi ste zodijak koji je uvijek zelio srecu i harmoniju u svom zivotu, i sa osobom sa kojom ste sada nadate se da ste je pronasli. Mnogo volite svog partnera jer on je neko ko vas razumije,  neko kome uvijek mozete iskreno vjerovati.

Nazalost uskoro cete saznati da to nije tako i da vas partner vodi zivot za kojeg do sada niste znali. Pred vama je saznanje da je vas partner vec duze vrijeme u jos jednoj vezi i da niste jedina ljubav u njegovom zivotu. Velika tuga ce da vas zadesi jer sve sto ste zajedno do sada gradili se rusi. Gubite povjerenje u jedinu osobu u koju ste slijepo vjerovali. Vama ce srce biti slomljeno jer sve ste se mogli nadati, ali nikad da bi vas voljena osoba mogla prevariti.

Pred vama su promjene koje ce sve da uniste jer vase ranjeno srce ce samo tesko moci podnijeti prevaru za koju cete saznati. U vasem zivotu sve se mijenja i vi cete morati da nastavite dalje bez osobe koju volite najvise.

Necete moci oprostiti to sto cete saznati mada ce vas partner za oprostaj moliti. Vi ste ponosan zodijak koji voli do boli, ali prevara je za vas nesto zadnje i preko toga vi ne prelazite. Tuga kuca na vasa vrata koja ce sve da promjeni i lako vam nece biti. Vrijeme stize u kojem saznajete bolnu istinu.

Stranice: 1 2