Najlepse tek sledi: Ovim znakovima ce ovo definitivno biti MESEC LJUBAVI!

Najlepse tek sledi: Ovim znakovima ce ovo definitivno biti MESEC LJUBAVI!

19. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN

Ne znate sta sledi, ali se nadate boljem toku stvari.Vreme je da budete mnogo  jaci i da se srede sve vase nade.Ako krenete boljim tokom, mozete ocekivati mnogo pozitivnije stvari koje ce vas povesti  lepsim putem.

 

BIK

Vasa sreca ce vas voditi boljim putem i vreme je da budete optimista. Vas ocekuju da se ostvarite u mnogo boljim  koracima. Otrgnite se kolotecini i jasno pokazite koji je vas dalji smer kojim biste isli.

 

BLIZANCI

Vasa zelja za jednom osobom poznata je svim vasim prijateljima. Mozda uskoro budete mogli da ostvarite bas ono sto ste mislili da je nemoguce. Uspecete da osvojite ljubav osobe do koje vam je stalo. Za vas je ovo mesec ljubavi.

 

RAK

Nece bas sve biti kako mislite i vreme je da se naviknete. Moracete da se  izjasnite po pitanju  emocija. Mada cete imati brojne obaveze, moracete se  osvrnuti i na svoj emotivni zivot. Imacete neke situacije ne bas lake, ali cete se snaci.

 

LAV

Poruka koju ste poslali bivsoj jasno govori o vasim osecanjima. Mada je obradovan njome, ipak bi vise  voleo da vas  vidi odlucne i hrabre.Vreme je  da pridjete i sami to kazete. Ne kockajte se sa sansom koja vam se pruza.

 

DEVICA

Za vas ce ovo definitivno biti mesec ljubavi. Vreme je da se okrenete svojim  koracima i jasno pokazete kome ste dali srce. Ne krijte sta vam je u srcu, jer ce i vama jedna osoba da pokaze svoja osecanja. Pred vama obostrana i lepa ljubav.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2