U OVOM znaku se RADJAJU NAJBOLJI LJUDI, prava je sreca  imati ih kraj sebe!

U OVOM znaku se RADJAJU NAJBOLJI LJUDI, prava je sreca imati ih kraj sebe!

19. veljače 2024. 0 By Lala

VAGA:

Do vas je  da se pokazete kao najbolja osoba pred jednim rakom. On vas je pozeleo i ne krije emocije.Vi cete se radovati da mozete da  mu izadjete u susret. Necete oklevati da se mu pokazete da ste se zaljubili.

 

SKORPIJA:

Idete u kontra smeru, dok drugi napred, vi idete nazad!Ocekujete da se vasa sreca popravi, a nista da preduzimate u tom smeru. Vreme je da se okrenete  i da  pokazete  da znate sta hocete.Od vas se ceka da budete neko ko ce pokazati sta hoce.

 

STRELAC:

Sledi obradovanje  zbog jednog susret koji ce biti i iznenadjenje i vasa radost. Vreme je da se sredite i da pokazete da su vase emocije jos zive.Susret sa bivsom ce biti  nesto sto ce vam dati krila. Vreme je da pokazete da mozete poleteti.

 

JARAC:

Samo da se okrene list, sve bi bilo mnogo drugacije.Od vas se ceka da budete neko ko ce sve da pkrene. Ako vi okrenete list i krenete od nule, sve moze biti lepo.  Vasa je  zelja da pokazete da volite opet kao nekada i pokazcete!

 

VODOLIJA:

Imate samo jedan put, a on je put istine. Vi ste tvrdoglavi i svoji i stalno bezite od istine. Vreme je da priznate svoje greske radi svoje srece i obostrane ljubavi. Ono sto vas  tera je snaga vase licnosti, ali morate popustiti i priznati svoje greske.

 

RIBA:

Od vas se partner nada da pokazete da ste onaj ko voli.Vasa je ljubav  je sakrivena duboko u vama i vreme je da otvorite srce. Ako budete i dalje krili osecanja, vaa ce ljubav biti osudjena na propast. Licno cete je ugusiti!

Stranice: 1 2