OVIM znacima je SUDJENO BOGASTVO: Pred njima je VELIIKO  BLAGOSTANJE!

OVIM znacima je SUDJENO BOGASTVO: Pred njima je VELIIKO BLAGOSTANJE!

20. veljače 2024. 0 By Lala

VAGA:

Imate vi neke svoje nedoumice i dileme koje morate resiti. Daleko pre nego sto budete razmisljali o svojoj novcanoj sreci, morate  resiti licne dileme. Tek onda budite uporni da razmislite o zaradi koja moze i da ceka.

 

SKORPIJA:

Vi ste neko kome su sudjene pare. Imate odredjen dar, urodjenu inteligenciju. To znate da vesto unovcite i zato  uvek zaradjujete velike pare. Nije sve u radu, ali vi znate i da potrosite, i da ustedite.

STRELAC:

Znate da je posao na prvome mestu i to nikada ne mesate. Vase emotivno polje je uvek razdvojeno od vaseg poslovnog polja. Zato ste podjednako uspesni na oba zivotna polja.Emotivno je pod kontrolom, a finansijsko stanje  samo vama znano.

 

JARAC:

Vi radite da imate za osnovno, ali nikako da sebi priustite vise. Partner je mnogo zahtevniji i niste sigurni do kada cete mu ispunjavati zahteve. Mogli biste bti zadovoljni i vise nego mislite. Partneru morate postaviti neku granicu, neka radi za svoje prohteve.

 

VODOLIJA:

Ovih dana ste bili u maloj novcanoj krizi, ali ste se izvadili. Nenadano vam je dosla manja finansijska injekcija. Delovala je bas lekovito na vase iznenadne novcane izdatke. Sada  ste opet na nuli, ali ste zahvalni  situaciji u kojoj vam se ukazala sreca.

 

RIBE:

Razumni ste po pitanju novca i troskova,  pa se ne dovodite u bezizlazne pozicije. Uvek zelite da  sve drzite pod konrolom i da tako pratite svaki cent. Niste vi kukavica, niti lukavac, ali necete da budete ni rasipnik.  Vas osecaj za sve, ima meru, pa imate i poseban osecaj kada su pare u pitanju.

 

Stranice: 1 2