OVI znaci ce PREVARITI OSOBU koju NAJVISE VOLE, POKAJATI SE , ali ce ih KARMA STICI!

OVI znaci ce PREVARITI OSOBU koju NAJVISE VOLE, POKAJATI SE , ali ce ih KARMA STICI!

21. veljače 2024. 0 By Lala

VAGA:

Vi ste jako ponositi, pa cete doneti i neke odluke.Partner ih zahteva od vas, ali je vreme da se odlucite brzinski. Od vasih stavova zavise i neki dalji dogadjaji, ali  vas ponos je jaci. Vreme je ili da snosite posledice svoje tvrdoglavosti, ili da  zgazite malo od svog ponosa.

 

SKORPIJA:

Nikako da ste  jaki sto se od vas ocekuje, a morate smoci snage. Vasa snaga ce  biti na ispitu, ali morate se truditi da iznenadite sve, pa i sebe. Stegnite srce i nemojte  da dozvolite da primete kako ste slabi, dok glumite jacinu.

 

STRELAC:

Jaki ste i u snazi i izdrzljivosti, pa vas karma mozda i nagradi. Samo jaki mogu  da i ostvare nesto, a slabima se zna sta ih vec sleduje. Ne znaci da  necete  moci  da se izborite sa  onim sto sledi. A  da ce vam biti lako, zaista nece!

 

JARAC:

Vec ste u dilemi sta da radite i kako da se postavite. Od vase  ljubavi ce sve da zavisi, pa nemojte kriti osecanja.Vi ste jako zadovoljni svojom  odlukom koju ste doneli, i vreme je da  vasa odluka zadeluje. Od vaseg partnera zavisi kako ce on da prihvati ono sto cete izneti na videlo.

 

VODOLIJA:

Ne znate da ste sami krivi za ono sto sada trpite. Dugo ste tvrdoglavo podrzavali nesto sto nije bilo za podrsku, nego za osudu.Sada snosite posledice svojih licnih pogresaka i losih procena. Vasa sreca je da ce neko da ublazi te posledice.

 

RIBA:

Vi ste onaj strpljivi i razuman znak zodijaka koji uvek postupa  ispravno. To ne znaci da nemate gresaka, ali ipak se  nekako nosite sa svime. Vazno je da budete pravedni i da ne varate partnere.Dok ima osecanja, skupa ste, cim se smanje emocije, vi dizete sidra.

 

Stranice: 1 2