Zvezdana prasina ce pasti na zivote ovih znakova:Oni ce moci da kazu da im je krenulo na svim poljima!

Zvezdana prasina ce pasti na zivote ovih znakova:Oni ce moci da kazu da im je krenulo na svim poljima!

22. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN:

Imali ste svoje vreme i svoje ste snove vec iziveli.  Imali ste one dane koji svi sanjamo i koji se uvek  pamte. I znate da dok ste zivi, bice zivi i ti dani.  Mada su proslost, u vasem su srcu sadasnjost i buducnost, jer zive.

 

BIK:

Od onih ste koji zive u proslosti i ne mozete da se otrgnete tome.Vasa je ljubav velika i mada ste povredjeni, jos zivi u vama. Vase srce je pripalo nekome ko je ostao u vasoj proslosti.  Nikako da shvatite da je to daleko proslo vreme.

 

BLIZANCI:

Imali ste neke veze koje su vas uzvisile, ali sada ce jedna.  Ovo ce biti nesto posebno sto ce vase srce uciniti velikim.  Jedne ce vas oci zavesti i povesti putem emocija.  Bice ovo dani najlepsih trenutaka koje ziviot pruza.

 

RAK:

Vase srce pamti neke lepe stvari i pati upravo zbog njih.  Vi ste romantik koji ce i sada imati najdivnije uspomene u svome srcu.  Jedna je ljubav ostavila traga u vama i vasem srcu.  Cuvate je kao skupu relikiviju, duboko zakopanu u srcu.

 

LAV:

Niste imali bezbroj ljubavi ali ste imali jednu a vrednu. Ona vam je unela radost u zivot i srecu u postojanje. mada je proslost, sreca je vasa sto ste imali takve dane. Lepe i ispunjenje ljubavlju, dane za dugo secanje!

 

DEVICA:

Ocekuje vas  nesto jako lepo i bice to jedan susret.  Od toga dana ce sve vase misli ici u jednom pravcu.  Vase ce misli biti deo jedne zelje koja ce vam ziveti u srcu.  Zelje da trajete   i budete par za pamcenje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2