Izaberi MOCNO DRVO i saznaj KAKVE VIJESTI ti PRENOSI! Jedno je ZNAK VELIKE TUGE zato BIRAJ PAZLJIVO!

Izaberi MOCNO DRVO i saznaj KAKVE VIJESTI ti PRENOSI! Jedno je ZNAK VELIKE TUGE zato BIRAJ PAZLJIVO!

23. veljače 2024. 0 By Maja

MOCNO DRVO BROJ 2

Tebi je u zivotu ljubavna sreca  na prvom mjestu. Jako ti je bitno da sa voljenom osobom provodis sretne dane, jer tvoja ljubav je zaista samo iskrena. Sa svojim partnerom si prosao mnogo toga, ali nikada se te ljubavi nisi pokusao odreci. Iza vase veze su mnogi usponi i padovi ali ti mislis da je to vasu vezu samo ojacalo.

Nazalost problemi koji su vas pratili samo su donijeli velike promjene u zivot tvog partnera. On vec sugo ima sasvim drugacije zivotne planove u kojima ti nisi, ali uskoro ces to saznati. Tvoj partner ce zeljeti da zapocne jedan novi zivot, i tebi zauvijek okrece ledja. Pred tobom su velike promjene koje ce ti slomiti srce jer ti mnogo volis, ali tvoj partner nazalost  ne.

 

MOCNO DRVO BROJ 3

Sve sto si u zivotu postigao, postigao si sam i nikada nisi dozvoljavao da se neko petlja u tvoju srecu. Tebe su ljudi mnogo razocarali, ali ti si nastavio svojim putem za svojim snovima. Nije ti uvijek lako  u zivotu, ali ti se nadas samo sreci. Mocno drvo koje si izabrao otkriva da tebe uskoro velika sreca i ocekuje.

Ti ces sve sto si imao u planu uspjeti ostvariti. Pred tobom su predivna desavanja koja ce ti donijeti velike novcane dobitke  koji ce ti omoguciti da imas sve sto pozelis. Svoje snove ces ostvariti i niko sretniji od tebe nece biti. Velike promjene su pred tobom , ali te promjene tebi samo dobro u zivotu donose.

Stranice: 1 2