Novi dani donose nova desavanja i nove ljubavi ovim znacima!

Novi dani donose nova desavanja i nove ljubavi ovim znacima!

23. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN

Idite napred i radujte se novim desavanjima. Bice vam jako lepa i cekaju vas prijatna iznenadjenja.Niste spremni da se okrenete nekim novim stvarima, ali cete to uciniti  jer slede velike promene.

 

BIK

Da ste malo drugaciji, rado biste se  prihvatili svega sto vam se ponudi. Ovako ste jako tvrdoglavi i nikako da se snadjete. Vucete na svoju stranu i terate svoj hir, dok vas partner ceka da se oraspolozite i da budete popustljiviji.

 

BLIZANCI

Vasa sreca ce vas konacno docekati obeshrabrenog lika. Vreme je da budete jasni i konkretni u onome sto biste zeleli. Sreci se niste nadali, ali vas nece zaobici. Vreme je da konacno i vi dozivite nesto novo.

 

RAK

Vas  osecaj vam govori da biste mogli da se radujete. Zato pokazite lepo raspolozenje i budite odlucni u onome sto zelite. Imacete lepe sanse  da savladate sve prepreke koje vam se nadju. Tako cete ostvariti sve uslove za lepa desavanja.

 

LAV

Ljutite se na jednu neznu osobu, a to ne biste smeli.Bar ona to nicim kod vas nije zasluzila. Od vas se ceka da budete jako spremni da joj poklonite i paznju i ljubav. Verujte da se ona tome od vas iskreno nada, i to bas uskoro.

 

DEVICA

Nemojte da se inatite onoj koja vas ceka  i nada vam se. Pogazite malo  od svoga ponosa i znajte sta vam je  preko potrebno. Morate se malo bolje organizovati i pokazati  da ste spremni u ime ljubavi zrtvovati svoj ponos.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2