Pocela je vladavina ribe,  ali ono sto moramo da kazemo da ce ova tri znaka prosto uzivati u narednih mesec dana!

Pocela je vladavina ribe, ali ono sto moramo da kazemo da ce ova tri znaka prosto uzivati u narednih mesec dana!

23. veljače 2024. 0 By Maja

VAGA

Pred vama su problemi sa voljenom osobom koji ce vam tesko pasti. Vas partner kao da nije siguran u vasu iskrenost mada se vi trudite da u vasoj vezi vlada samo harmonija. Mnogo toga se je promjenilo i vi cete napokon donijeti jednu vaznu odluku.

 

SKORPIJA

Pred vama su problemi koji ce mnogo utjecati na vasu vezu. Dolazi do velikih nesuglasica sa vasim partnerom jer vladavina ribe vama zaista ne donosi veliku srecu. Slobodne skorpije ce morati da se suoce sa istinom da osobi koju obozavaju nije iskreno stalo do ozbiljne veze.

 

STRIJELAC

Pred vama je period u kojem cete biti sretni jer sa voljenom osobom provodite samo sretne trenutke. Bicete zadovoljni ali za srecu koja je pred vama vi ste se iskreno borili. Stize vam period u kojem za probleme necete znati.

 

JARAC

Vas ocekuju desavanja koja ce vam napokon otvoriti oci da voljena osoba nije uvijek bila iskrena prema vama. Nece vam biti lako jer cete saznati istinu koja ce vas mnogo zaboljeti. Pred vama je period u kojem donosite vazne odluke.

 

VODOLIJA

Pred vama je jedan predivan period u kojem cete sa voljenom osobom samo uzivati. Za probleme necete znati jer sreca ce vama posebno biti naklonjena. Ocekuju vas predivni trenuci u kojima cete shvatiti koliko ste iskreno voljeni.

 

RIBA

Vladavina ribe vama donosi samo veliku srecu na polju ljubavi. Sa voljenom osobom uspijevate da ostvarite jedan veliki san koji ce vam znaciti mnogo. Bicete sretni kao nikada do sada jer sve ce da vam krene na bolje u vasoj vezi.

Stranice: 1 2