Pred  ovim znacima je period VELIKE TUGE!SRECA im OKRECE LEDJA!

Pred ovim znacima je period VELIKE TUGE!SRECA im OKRECE LEDJA!

24. veljače 2024. 0 By Maja

BLIZANCI

Mnogo ste u svom zivotu postigli, ali trenutno se borite sa problemima koji vam slamaju srce. Problemi na polju ljubavi vam ne daju mira, jer sa voljenom osobom dolazi samo do nesuglasica. Vi ste neko ko je uvijek  zelio mirnu i harmonicnu vezu, i nije vam lako sto sada prolazite kroz jedan los period. Za voljenu osobu ste sve cinili jer to je osoba koju vi volite najvise na svijetu.

Ali u narednom periodu vi cete saznati sve. Saznacete zasto je dolazilo do nesuglasica dok ste vi pokusavali da uzivate u zajednickoj sreci. Istina je da vas vas partner vise ne voli, voli jednu drugu osobu sa kojom ima velike planove. Sa vama  je vise iz navike jer dugo ste zajedno i zajedno ste do sada i prosli.

Istina ce izaci na vidjelo koja ce vam slomiti srce. Pred vama je jedan period u kojem cete saznati sve, ali pored svega voljena osoba vam okrece ledja i odlazi sa svojom novom ljubavi. Tako nesto niste zasluzili ali sa tugom cete se morati suociti. Pred vama je tuga, ali ne gubite nadu da ce sreca u nekom periodu pokucati na vasa vrata.

 

VAGA

Mnogo se trenutno desava u vasem zivotu kako na poslovnom tako i u vasem privatnom zivotu. Mnogo je problema koje ne mozete da rijesite jer ni sami ne znate kako je doslo do toga da vam samo problemi prate put.

Uskoro cete saznati sve jer jedna osoba ce vam odati tajnu koja ce vam slomiti srce. Privatni problemi nastaju jer vas partner zeli da napusti vasu vezu, ali ne zna kako da vam to kaze. Na poslovnom polju ce doci do promjena koje ce vam donijeti velike novcane gubitke. Velika tuga je pred vama jer sve ce da vam krene naopako.

 

Stranice: 1 2