Zvezde su spremile iznenadjenja, i ove sedmice ce doci do VELIKIH PROMENA na polju FINANSIJA!

Zvezde su spremile iznenadjenja, i ove sedmice ce doci do VELIKIH PROMENA na polju FINANSIJA!

24. veljače 2024. 0 By Maja

VAGA

Manji poslovni problemi vas ocekuju ali nista sto bi vas moglo izbaciti iz takta. Manje nesuglasice sa radnim kolegama nece moci narusiti vase ambicije da postignete sto vise na poslovnom polju.

 

SKORPIJA

U danima koji su pred vama vi cete biti zadovoljni jer stizu vam promjene kojima ste se i nadali. Pred vama su desavanja koja vam donose novcane dobitke koji su vam trenutno i potrebni. Do kraja sedmice cete moci biti zadovoljni.

 

STRIJELAC

Poslovna sreca je pred vama za koju cinite mnogo. Vas ocekuju desavanja koja ce vam samo dobro donijeti jer novcana sreca napokon pocinje da vas prati. Bicete zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama.

 

JARAC

Manji problemi vas ocekuju ali vi cete uspjeti da se izborite za svoj usrecu. Uporni ste i nikada ne odustajete od svojih namjera i ciljeva. Ono sto zelite vi cete i ostvariri jer upornost je vasa jaca strana uprkos manjim problemima koji su pred vama.

 

VODOLIJA

Vi cete u danima koji su pred vama samo za veliku novcanu srecu znati jer pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose. Bicete zadovoljni jer pred vama je velika novcana sreca kojoj ste se i nadali.

 

RIBA

Jedan veci novcani dobitak ce vam biti od velike koristi. Pred vama je novcana sreca koja ce vam znaciti mnogo. Do kraja sedmice vi za probleme necete znati kada je novac u pitanju. Veliki ste sretnik na polju finansija.

Stranice: 1 2