Blizanci rade neumorno,Vodolije se bune, ostale cekaju burna desavanja…

Blizanci rade neumorno,Vodolije se bune, ostale cekaju burna desavanja…

25. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN

Slede vam dani puni obaveza i morate zapeti dobro.Morate se naci  na ivici svojih radnih sposobnosti, kako biste znali  koliko mozete i sta znate. Ovo su dani da pokazete svoje intelektualne  moci i sposobnosti.

 

BIK

Osecate da je sada novonasatala  situacija i ne znate kako da se postavite u njoj.  Kako god, moracete da se  snadjete i da znate sta vas  ceka. Moracete obaveze  da rasporedite i da tacno znate sta biste dalje i kako.

 

BLIZANCI

Nastao vam je period pun obaveza i radite neumorno. Sada ste posveceni bas  svemu i  treba vam skinuti kapu. Ne osecate se najbolje, ali ipak vucete teret radnih obaveza sami. Shvatili ste da nemate pomoc, ali i da  morate da skrenete misli od problema.

 

RAK

U problemima ste do guse, ali cutite i  trpite. Ne pricate, vec krijete i strogo vodite racuna da ih niko ne otkrije. U svojoj  ste kozi  sami sebi strani jer nemate vise snage. Vreme je da  imate  razlog da pocnete resavati  ono sto vas muci.

 

LAV

Srce vas vodi i  vreme je da se dobro zapitate sta je ono sto ste spremni uciniti. Pokazite da ste spremni da znate sta vas vuce onoj kojoj idete. Da li je to iskrena ljubav u pitanju, ili ste nekako samo zavedeni i zaneseni!

 

DEVICA

Jedna osoba vas je  povela putem koji vas vodi u corsokak.Nikako da shvatite da  ce vase srce  da trpi i istrpi svasta nesto.Slede vam neka burna desavanja i tek kad nastupe, shvaticete i gde ste i kakva je vasa situacija.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2