CIGANKA KARTA ce NEKE  DA UPOZORI! Izaberi i saznaj STA TEBI PORUCUJE!

CIGANKA KARTA ce NEKE DA UPOZORI! Izaberi i saznaj STA TEBI PORUCUJE!

25. veljače 2024. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI CIGANSKU KARTU BROJ 1:

Vi koji ste izabrali cigansku kartu pod rednim brojem jedan, sebe cete dovesti u temu razmatranja.I ne samo sebe kao licnost, nego i svoju emotivnu vezu.

Stavljeni ste pred neke lose situacije ili tek, nepredvidjene stvari koje zele hitna resenja i trenutno puno posvete i vremena.Sve ovo sto ste do sada zapostavljali, sada dolazi na tapet razmatranja.

Sve one koje szte zanemarivali a da to niste smeli, bar ne u tolikoj meri, sada su na redu.

Sada cete se morati maksimalno da posvetite i svome partneru, i svojoj porodici. Moracete da delate kako god znate, jer od sada vise nema sale.

Vas partner je dugo trpeo, snebivao se ali i nadao da cte se dovesti u red. Odavno je ocekivao od vas jedan konkretan potez da ga ucinite i tako obelezite vasu emotivnu vezu.

Zeleo je da ozvanicite svoju vezu, da ljubav gledate kao nesto sto vas spaja za buduce dane kojima cete se radovati skupa.

On nije pomisljao na ovo sto je sada, jer vasa sada traje dugo i nista vam ne donosi, niti resava. Donosi vam samo uverenje i sumnju da vas partner vas ne voli dovoljno i da nije spreman sa vama da deli sutra. Niti cak razmislja o sutrasnjem danu.

Njemu je lepo, voli vas ali nista dalje od toga.Zato cete vi ovih dana da uzmete stvari u svoje ruke i da se izjasnite.

Vama je dosta provoda, izlazaka i besanih noci, bez pocetka i kraja.Vi zelite nesto cvrsto i trajno, i nesto sto ce vas zauvek povezati.

Nemojte vise da okolisate, recite sta zelite, cemu tezite.

Dajte mu vremena ali ne previse.

Neka ovo bude neka vrsta ultimatuma ili za vase poptpuno spajanje sudbina, ili tek njihovo konacno razdvajanje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2