Izaberi leptira i saznaj sta ce vam se lepo desiti u prvim danima marta!

Izaberi leptira i saznaj sta ce vam se lepo desiti u prvim danima marta!

26. veljače 2024. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI LEPTIRA BROJ 2

Vi koji ste izabrali sliku leptira pod rednim brojem dva, kao da cete imati neki novi pocetak. Moguce da ce vam se desavanja koja slede  da zalice na jednu novu ili drugu vasu sansu.Gledajte da je svakako iskoristite i ne dozvolite da vam propadne.Verujte da vam se takva, niti neka slicna njoj nece ponovo desiti.Ne bar u skorije vreme.

Uskoro cete imati sansu da promenite svoje radno mesto na kojem ste duze vreme. Iskreno ste ulozili sve svoje nade u ono sto zelite i cemu se  nadate. Sad ili nikad imate priliku da se resite  lose pozicije i svoje lose zarade. Vreme je da zaigrate na velike karte i da pokazete i svoje sposobnosti.

AKO STE IZABRALI LEPTIRA BROJ 3

Vi koji ste izabrali sliku leptira pod rednim brojem tri, svakako da zelite velike promene.Ne samo da cete se radovati  sto vas cekaju promene,  vec sto ce se one pokazati kao pozitivne. Nista vam se nece desavati a da vas nece nositi polet.

Imate sansu da se opredelite za jedan novi odnos sa osobom koju cete sresti. Vreme je da zaboravite na probleme i da zajednickim snagama resavate svoje radne zadatke.Vas leptir je plave boje, sto jasno ukazuje na lepo drugarstvo koje cete steci sa kolegom.

Verovali ili ne, taj ce vas kolega uskoro zainteresuje kao osoba vaseg srca. Zaljubicete se i nesvesno ce vase drugarstvo prerasti u emotivnu vezu.

Stranice: 1 2