Iako su OVI ZNACI mnogo patili,dolazi im period kada  im se sve menja i kada POCINJE jedna nova, SRECNA ETAPA u njihovom zivotu!

Iako su OVI ZNACI mnogo patili,dolazi im period kada im se sve menja i kada POCINJE jedna nova, SRECNA ETAPA u njihovom zivotu!

27. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN:

Uskoro ce kraj zime koja  vas i dalje  vodi za obavezama. Jos se niste poceli razbudjivati    i osecati da sledi prolece. Prolecni dani koji slede donece vam, ne samo promenu godisnjih doba! Donece  ce vam nesto jako lepo, ocaravajuce, prolecno…

 

BIK:

Vi ste  jako zadovoljni onim sto ste postigli, ali ste sebi ucinili  gresku. Niste smeli da zapostavite jedno bice koje vas odavno gleda. Posmatra vas i ceka da se smilujete na njegove misli i ono sto vas  ocekuje. Vasa je sreca sto ste se okrenuli  prema njemu i konacno shvatili sta oseca.

 

BLIZANAC:

Vas cilj je da se dokaze da ste spremni da se zrtvujete na polju ljubavi. Onaj ko vas voli, rado ce docekati da mu pruzite sansu da vam to i pokaze.Ne smete sada pruzenu sansu da prokockate.Ono sto zelite, morate i pokazati i dokazati.

 

RAK:

Ovo je vreme dolazeceg proleca i radujete znajuci sta ono donosi. Cak i da se ne  dese neke posebne stvari, za vas ce se desavati. Na prolece gledate kao na period carobnih emocija, i vreme je  da se one i dese. Jedan jarac ce vam otvoriti srce.

 

LAV:

Od vase ljubavi zelite da ucinite presedan i da je ozvanicite pred svima.Vreme je novih emocija koje ce vas poneti kao  oblak. Radovacete se a da niste svesni zasto, ali videcete da je uzrok ljubav. Nova ljubav koja  ce da vas nosi kao list na vetru, mada ce u vasoj dusi besneti oluja.

 

DEVICA:

Ako niste navikli na jaka osecanja i da im se prepustite, necete moci ni sada da se oduprete.  Mozda su pored vama dani jakih ljubavi koje vas nose i vreme da shvatite da li je prava. Samo oslusnite svoje srce i dobro  se saberite. Slusajte  sta vam ima srce reci.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2