Bikovi ne znaju sta hoce, Skorpije zele dominirati, Rakovi cute i trpe…

Bikovi ne znaju sta hoce, Skorpije zele dominirati, Rakovi cute i trpe…

28. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN

Mozda propustate jos jednu sansu da budete srecni. Okrenite se svome osecaju da ste  ipak  spremni da se uhvatite za najmanju  sansu. I mala sansa moze da bude slamka spasa, bas kad se ne nadate nicemu.

 

BIK

Vi ni sami ne znate sata zelite, niti sta je ono sto biste  hteli. Stalno se zalite na zivot, na srecu i zdravlje. Da li ste bilo sta preduzeli po pitanju  toga da se usmerite, da se izjadate ikazete sta vam je?Morate znati sta biste!

 

BLIZANCI

Osecate da vas napusata snaga i da vise ne mozete dalje.  Ma kako da ste slabi i ma kako da vam je, pokusajte da se  odrzite. Nemojte se predati,pa sta god da bude. Sve dok se borite i ignorisete svoju nemoc, ima nade da se izborite da bude bolje.

 

RAK

Kod vas se zna i kako vam je i kako ce vam biti. Ponasate se tako kao da morate da izvrsavate sve naredbe i da se opet osecate spremno i raspolozeno. Cutite i trpite, i idete za onim sto se od vas i ocekuje.

 

LAV

Ne znate sta vas je snaslo  i sta vas jos ceka. Jedna vam je vaga odnela srce i vi zelite da ostane u komadu. Desice se samo ako vam ta osoba uzvrati ljubav i osecanje pripadnosti.Vasa ce prica da bude  uskoro jedinstvena, vi ste jedno drugom sudjeni.

 

DEVICA

Da se nesto moze desiti izmedju vas i jedne vage, samo ste se nadali. Bice da ste lose procenili svoja osecanja i nade koje gajite. Vreme je da se odlucite i da  znate sta vas zaista ceka. Nemojte da  se nadate sve dok se ne ukazu sanse.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2