Sledi VREME CUDA i PROMENA,cak tri znaka ce biti SRECNA,a dva ceka PROSIDBA!

Sledi VREME CUDA i PROMENA,cak tri znaka ce biti SRECNA,a dva ceka PROSIDBA!

29. veljače 2024. 0 By Maja

Horoskop po ciganskim kartama otkriva svim znacima njihovu sudbinu za mjesec mart. Ko ce imati najvise srece, jer mart donosi velike promjene u zivote nekih zodijaka.

OVAN

Vama mjesec mart donosi samo veliku srecu na svim poljima vaseg zivota. Sve ce da vam krene na bolje kako na poslovnom tako i u vasem  privatnom zivotu. Veliki ste sretnik jer u martu ce da se dese velike promjene koje ce vam znaciti mnogo.

 

BIK

U toku mjeseca marta vi cete posebno na polju ljubavi samo za veliku srecu znati. Pred vama je prosidba koja ce vam znaciti sve. Dugo se nadate tom potezu voljene osobe, vi cete u mjesecu martu biti sretni kao nikada do sada.

 

BLIZANCI

Vrijeme je za promjene a one vam samo dobro donose. Na poslovnom polju vi cete imati veliku srecu jer pred vama su desavanja koja ce vam donijeti velike novce. I na polju ljubavi sreca ce vam biti itekako naklonjena.

 

RAK

Poslovna sreca je napokon pred vama koja ce vam donijeti velike novce. Stize vam period u kojem cete na novcane probleme moci zaboraviti. Pred vama su desavanja koja ce vam biti od velikog znacaja jer sve se mijenja na bolje.

 

LAV

Ljubavna sreca vas ocekuje ali i na poslovnom polju vi cete biti i vise nego zadovoljni. Pred vama je mjesec u kojem ce vam sve polaziti za rukom. Vas ocekuju predivne promjene koje vam napokon samo veliku srecu donose.

 

DJEVICA

Stize vam jedan veci novcani dobitak koji ce sve da promjeni. Pred vama je novcana sreca kao nikada do sada jer po ciganskim kartama ovo ce biti mjesec velikog blagostanja. Na polju ljubavi dolazi do nesuglasica ali nista sto vi necete uspjeti rijesiti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2