VELIKE ASTRO PROGNOZE ZA MJESEC MART!  Istina je pred vama: U MARTU ce OVNOVI DOBITI ono sto zele, Jarcevi ce biti SRECNIJI nego ikada…

VELIKE ASTRO PROGNOZE ZA MJESEC MART! Istina je pred vama: U MARTU ce OVNOVI DOBITI ono sto zele, Jarcevi ce biti SRECNIJI nego ikada…

29. veljače 2024. 0 By Maja

Upravo smo zakoračili u mart, mesec koji nosi sa sobom obećanje novih početaka, promena i prilika. Astrološki, mart je vreme kada se energetski pejzaž menja, a zvezde utiču na naša životna iskustva na različite načine. U ovom sveobuhvatnom astrološkom vodiču, istražićemo šta mjesec mart donosi za svaki horoskopski znak, pružajući uvid u ključne događaje, izazove i mogućnosti koje se mogu očekivati tokom ovog meseca.

Ovan (21. mart – 19. april)

Za Ovnove, mart će biti mesec pun akcije i dinamičnih promena. Sa Suncem koje ulazi u vaš znak 21. marta, očekujte da se osećate energično i motivisano da ostvarite svoje ciljeve. Ovo je odlično vreme za pokretanje novih projekata i preuzimanje inicijative. Međutim, budite pažljivi da ne budete preterano impulsivni ili nestrpljivi u svojim akcijama.

Bik (20. april – 20. maj)

Bikovi će u martu osećati snažnu potrebu za stabilnošću i sigurnošću. Sa Merkurom koji ulazi u vaš znak 10. marta, fokusiraćete se na komunikaciju i izražavanje svojih ideja. Ovo je dobro vreme za pregovore i rešavanje sporova, ali budite pažljivi da ne budete previše tvrdoglavi ili inercijalni u svojim stavovima.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Za Blizance, mart će biti mesec refleksije i introspekcije. Sa Venerom koja ulazi u vaš znak 6. marta, osećaćete se emotivno povezani sa sobom i sa drugima. Ovo je odlično vreme za rad na ličnom razvoju i samopouzdanju. Budite otvoreni za nove ideje i perspektive, jer vam mogu doneti dublje razumevanje sebe i sveta oko vas.

Rak (21. jun – 22. jul)

Za Rake, mart će biti mesec društvenih aktivnosti i socijalnih interakcija. Sa Marsom koji ulazi u vaš znak 6. marta, osećaćete se hrabro i samouvereno u svojim akcijama. Ovo je odlično vreme za povezivanje sa prijateljima i porodicom, ali budite pažljivi da ne budete previše impulsivni ili agresivni u svojim reakcijama.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Za Lavove, mart će biti mesec profesionalnog uspona i ostvarenja ciljeva. Sa Merkurom koji ulazi u vaš znak 10. marta, osećaćete se mentalno oštro i sposobno da artikulišete svoje ideje i stavove. Ovo je odlično vreme za postavljanje novih ciljeva i strategija za ostvarenje uspeha u karijeri.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Za Device, mart će biti mesec duhovnog rasta i introspekcije. Sa Venerom koja ulazi u vaš znak 6. marta, osećaćete se emotivno povezano sa svojim duhovnim putem i svojom unutrašnjom istinom. Ovo je odlično vreme za meditaciju, introspekciju i rad na ličnom razvoju.

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2