Tokom sledece sedmice ovi znaci ce moci da kazu da se okrenulo i njihovo kolo srece-istina da su puno patili!

Tokom sledece sedmice ovi znaci ce moci da kazu da se okrenulo i njihovo kolo srece-istina da su puno patili!

1. ožujka 2024. 0 By Lala

VAGA

Mozda ste u velikoj dilmi, ali cutanje ne pomaze.Poverite se nekome,i recite da ste spremni da podelite ono sto vas muci. Verovatno bi vam pomogao savet jednog starijeg prijatelja. Inace, ovako cuteci samo sebi odmazete.

 

SKORPIJA

Dani pred vama mogu da donesu izmene, ali nista posebno.Neke sitne rasprave svakako ne mozete izbeci.Partner ce  zeleti da mu otvoreno kazete svoje misljenje.Iznesite mu ono sto planirate, nemojte kriti, a planirati.

 

STRELAC

Vasa ljubav ce vas povesti put visina, jer sledi susret. Licice na spoj dve srodne duse i samoste se tome i nadali. Cim se ugledate, znacete da ste se nasli i vreme ce ici u vasu korist.Zaljubljenost ce vam dati krila.

 

JARAC

Vasa sreca pa cete osecati da morate biti na oprezu. Neke ce lazi dopreti do vasih  usiju, i jasno ce vam biti da ce partner reagovati. Na srecu, snaci cete se  i objasniti i ko vam to radi i zasto vam to radi. jOtkricete pravo lice osobe koja vam je bliska.

 

VODOLIJA

Vasa emocija ce da krene iz vaseg srca, a vi se morate  okrenuti u smeru emocija. Da ih krijete, necete moci, niti hteti.Jasno da se takva ljubav oseti samo jednom, a vi cete je sresti u narednim danima.Sledi prava poplava emocija.

 

RIBA

Vasa  desavanja tokom  narednih dana nece ici burno. Taman toliko da pohvatate sve konce, kako biste upravljali situacijom.Vase radne obaveze ce ici na siroko, ali napravicete plan da ih suzite. Nije dobro da se premarate, nadjite granicu.

Stranice: 1 2