Izaberi jednu MAGICNU KNJIGU i zaviri u tajne svoje bliske buducnosti!

Izaberi jednu MAGICNU KNJIGU i zaviri u tajne svoje bliske buducnosti!

2. ožujka 2024. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI MAGICNU KNJIGU BROJ 2

Vi koji ste izabrali magicnu knjigu pod rednim brojem  dva, jasno je da zelite neku drugu sansu. Sto se tice magije, vi ste je vec imali, proziveli i ona je sada proslost. Bice da je to neka vasa bivsa ljubav koju ste zabelezili u svome srcu i svome zivotu.

Ona je verno obelezena, a crvenim slovom u vasem recniku i crvenom trakom u vasoj knjizi. Vase oko jos vidi te divne uspomene, ali  znate da od njih ne mozete ziveti. Zato ste doneli   odluku da uskoro krenete dalje i da zaboravite na  sve.

Makar i lepa i bolna, vasa proslost ce ostati samo u secanju. A ono sto diktira vasa bliska buducnost, bice jedna nova ljubav koju ce vam zivot uskoro dati.

AKO STE IZABRALI MAGICNU KNJIGU BROJ 3

Vi koji ste izabrali magicnu knjigu zivota pod rednim brojem tri, ceka jedna osrednja situacija. Ni previse lepa, niti toliko losa da biste se jadali. Vreme je da se zna sta zelite i sta je ono sto ce vama da prija.

Ne zelite ni da pomislite na proslost, nego cete se svim snagama okrenuti svom novom zivotnom poglavlju.Jasno da zelite  da se okrenete samo buducim danima i da lepim stvarima popunite svoju knjigu zivota.

Vi se ne zavaravate da ce sreca sama da dodje, nego ste svesni da cete se boriti da je zasluzite i da vam se uzvrati za vasu dobrotu i za vas trud. Sami cete sebi da stvorite magiju kakvu sanjarite.

Stranice: 1 2