IZABERI  MAGICNO PERO i saznaj STA te ceka do KRAJA MESECA, jedno je znak LJUBAVI NA PRVI POGLED…

IZABERI MAGICNO PERO i saznaj STA te ceka do KRAJA MESECA, jedno je znak LJUBAVI NA PRVI POGLED…

2. ožujka 2024. 0 By Maja

PERO BROJ 2

Vi imate velika ocekivanja ali ne cinite uvijek mnogo kako bi se vase zelje ostvarile. Previse se oslanjate na srecu umjesto na sebe. Istina je da i pokusavate koliko toliko da postignete ono sto zelite ali sasvim malo se oslanjate na sebe. To vam se u buducnosti nece dobro vratiti jer vasa ocekivanja nece biti ispunjena.

Ono cemu se nadate sreca vam ne moze ispuniti, za svoje zelje se sami morate pobrinuti.Imate velike ideje kako vas zivot treba da izgleda ali ne cinite sve da ti i pretvorite u djelo. Pred vama je razocarenje jer vase zelje se nece tek tako ostvariti do kraja mjeseca.

 

PERO BROJ 3

Koliko god problema bilo ispred vas, vi znate sa se suprostavite sve i jednom. Mnogo toga je u vasem zivotu sto vam trenutno ne ide kako zelite, ali vi se ne prestajete boriti za sebe i svoju porodicu.Uvijek ste imali veliku snagu da i poslije najveceg poraz nastavite dalje. Sreca vam nije uvijek bila naklonjena ali vi ste uvijek znali da se bar za malo srece izborite I kada vam je najteze vi vjerujete u sebe . Imate svoje ciljeve kojih se necete odreci ni kada vam je najteze. Pred vama je buducnost u kojoj vam nece uvijek biti lako, ali vi cete uspjeti da se izborite sa svim problemima. Uvijek ste znali da prkosite sudbini tako ce uvijek i biti. Do kraja mjeseca sve ce da vam krebne na bolje.

Stranice: 1 2