Izaberi PROLJETNI CVIJET i saznaj sta te ocekuje tokom proljeca!SRECA,NOVAC ili TUGA,TI BIRAS!

Izaberi PROLJETNI CVIJET i saznaj sta te ocekuje tokom proljeca!SRECA,NOVAC ili TUGA,TI BIRAS!

3. ožujka 2024. 0 By Maja

CVIJET BROJ 2

Uporna si osoba koja nikada ne odustaje od svojih namjera. Mnogo je loseg iza tebe, ali ti su uvijek nastojao da ostanes optimista koji vjeruje u svoju srecu. Sreca je tebi posebno potrebna kada je novac u pitanju jer na poslovnom polju ti ne ide onako kako si zelio. Zasluzio si mnogo vise, ali velika sreca ti prosto nije bila naklonjena.

Uprkos svemu ti se uvijek nadas da ce ti sve krenuti na boljer jer ti si neko ko nadu nikada ne gubi. Sudbina ce tebe ovog proljeca da nagradi jer pred tobom je jedan veliki novcani dobitak koji ce tvoj zivot da promjeni iz korijena. Za probleme koji te trenutno prate uskoro neces znati. Novca ces imati i vise nego dovoljno jer tebe ce sreca posebno da pogleda. Sve se u tvom zivotu mijenja jer velika sreca napokon kuca na tvoja vrata.

 

CVIJET BROJ 3

Sreca je za tebe nesto za sto si se uvijek borio. Posebno kada je ljubav u pitanju znao si da se izboris za osobu koju najvise volis. Mnogo je problema iza vas ali vasa veza je sa svakim zivotnim izazovom postajala samo jaca. Imas veliko povjerenje u svog partnera jer ti si neko kome je povjerenje na prvom mjestu. Bez povjerenja ti ne zelis da budes jer to je nesto sto si dugo gradio. Ali pred tobom su velike promjene koje ce da uniste povjerenje koje imas u voljenu osobu. Pred tobom je naime velika prevara koja ce ti samo veliku tugu donijeti.

Tvoj partner ovog proljeca pravi jednu veliku gresku preko koje ti nikada neces moci preci. Sve ces saznati i istina cete mnogo zaboljeti. Pred tobom je velika tuga jer tako nesto od voljene osobe nikada nisi mogao ocekivati. Tebi ovo proljece nazalost donosi slomljeno srce kojem ce trebati vremena da se oporavi. Ljubavna sreca ti okrece ledja za koju si se toliko dugo borio.

Stranice: 1 2