Izaberi NAJLJEPSU SKOLJKU i saznaj da li ce ti  NJEN BISER  donijeti  SRECU ili GORKE SUZE!

Izaberi NAJLJEPSU SKOLJKU i saznaj da li ce ti NJEN BISER donijeti SRECU ili GORKE SUZE!

4. ožujka 2024. 0 By Maja

SKOLJKA BROJ 2

Ljubavna sreca je tebi uvijek na prvom mjestu jer ti svoju voljenu osobu volis najvise na svijetu. Mnogo cinis za tu srecu jer volis iskreno i cijelim srcem. U tvojoj vezi je bilo mnogo uspona i padova ali u ljubav voljene osobe si uvijek vjerovao. Ona ti je davala veliku snagu da i kada ti je najteze nastavis dalje.

Skoljka koju si izabrao i njen biser otkrivaju da ce uskoro sve da se promjeni jer pred tobom je velika ljubavna tuga. Pred tobom je naime velika prevara od strane voljene osobe koja ce ti slomiti srce. Nista vise nece biti kao prije jer sve se mijenja u tvom zivotu i tebe samo gorke suze cekaju. Nece ti biti lako jer si imao veliko povjerenje u svog partnera ali to povjerenje ce biti prevareno.

 

SKOLJKA BROJ 3

U tvom zivotu je bilo mnogo problema jer zivot prema tebi nije uvijek bio posten. Mnogo je desavanja iza tebe koja su ti jako tesko pala ali ti si ostao odlucan da se izboris za svoju srecu. Sreca je tebi potrebna na svim poljima tvog zivota.

Sreca koja ti je potrebna tebi ce i da pokuca na vrata. Pred tobom su velike promjene na poslovnom polju koje ce ti donijeti velike novce. Ljubavna sreca tebe nece zaobici jer ti ces uspjeti da rijesis neke probleme koji te vec dugo vremena prate. Sve u tvom zivotu ce da ti krene na bolje jer sreca ce biti tvoja vjerna pratilja.Skoljka koju si izabrao samo ti veliku srecu donosi koja ti je i potrebna.

 

Stranice: 1 2